Hlavní obsah

Zapomeňte na plastiku - sérum zvětší prsa o číslo už za šest týdnů

Novinky, Zdeněk Kolbuch

Dost bylo vycpaných podprsenek a drahé kosmetické chirurgie. Server Daily Mail informoval o novém krému Bust Fix společnosti NIP + FAB, po kterém prý prsa vyrostou, a to doslova závratnou rychlostí.

Foto: Profimedia.cz

Bust Fix zvyšuje produkci mastných kyselin a tím stimuluje tvorbu a ukládání přirozeně se vyskytujících tukových buněk v prsou.

Článek

V Británii se prodá tisíc tub za minutu a není se čemu divit. Sérum bylo testováno na šesti tisících žen, jejichž obvod prsou se zvětšil minimálně o polovinu po prvních dvanácti týdnech používání. Čtvrtině zkoumaných žen se zvětšil o 75 % už za čtyři týdny.

Výzkumu se zúčastnila i slečna Connor ze Sussexu, která si se svými malými prsy nevěděla rady. „Byla jsem k funkčnosti krému dost skeptická, ale už po dvou týdnech používání jsem viděla rozdíl. Má prsa byla pevnější a všechny mé staré podprsenky mi byly malé.“

Bust Fix zvyšuje produkci mastných kyselin a tím stimuluje tvorbu a ukládání přirozeně se vyskytujících tukových buněk v prsou. Sérum obsahuje výtažky z mangostanu – plodů mangostany lahodné. Výtažek z kůry prý podporuje tvorbu mastných kyselin v prsní tkáni. Podle duchovního otce séra, společnosti NIP + FAB, se zvětší prsa o číslo už za šest týdnů.

Nové sérum se liší od konkurenčních krémů s kolagenem, které mají sklon zaměřit se pouze na kůži v okolí poprsí, zatímco Bust Fix podporuje růst tukových buněk přímo pod kůží. Sérum v Británii stojí 16,29 liber (zhruba 480 korun). V krému jsou obsaženy také rostlinné složky, jako jsou výtažky ze zelených řas.

Reklama

Související témata:

Související články

Po nevydařené plastice se ženě spojila prsa

Čtyřicetiletá Dinora Rodriguezová z amerického Los Angeles podstoupila plastiku prsou, výsledek byl ale katastrofální. Lékař, který neměl potřebný certifikát...

Výběr článků

Načítám