Candát smažený v křupavém těstíčku s plzeňským pivem na salátu ze zelených listů
Suroviny (10 porcí):
1000 g candáta bez kůže, čerstvě mletá sůl i pepř, 1000 ml slunečnicového oleje
Těstíčko:
250 g tempurového prášku, 200 ml Masteru zlatého, 10 g nasekané petrželky, nastrouhaná kůra (1 limetka,1 citron,1 pomeranč), čerstvě mletá sůl, pepř
Salát:
50 g hlávkového salátu, 50 g ledového salátu, 50 g římského salátu, 50 g polníčku, rukoly, olivový olej, sůl, pepř, citrónová šťáva
Příprava:
Candáta zbavíme kůže a nakrájíme na požadované filety cca 100 g na jednu porci, které okořeníme. Připravíme si těstíčko, kde všechny ingredience smícháme dohromady. Snažíme se o hustší konzistenci, podle toho přidáváme pivo nebo prášek. Filé smažíme v rozpáleném tuku pomalu do zlatova. Očištěné saláty natrháme a smícháme dohromady. Ochutíme a podáváme spolu s křupavým candátem.
Pečená vepřová žebírka marinovaná v lesním medu, chilli a sladovém pivu s bramborovou kaší se sladkým česnekem
Marináda:
1500 g žebírek - 100 g lesního medu, 100 ml sladového piva, 10 g hoi-sin sauce, 10 g česneku, 10 g zázvoru, 10 g chilli papričky, 10 g citrónové trávy, sůl, pepř, mletý kmín
Bramborová kaše:
1200 g brambor, 400 ml mléka, 100 g česneku, 250 g másla, sůl, voda na uvaření brambor
Příprava:
Vepřové žebro naložíme na den do marinády. Poté vložíme do pekáčku a pečeme zakryté zhruba 1,5 hodiny na 130 °C. Odkryjeme, zvýšíme teplotu na 200 °C a dopékáme na barvu ještě aspoň 30 minut. Upečené vyjmeme a porcujeme.
Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka. Česnek uvaříme v mléce také doměkka. Uvařený scedíme a rozmixujeme tyčovým mixérem. Zcezené brambory spolu s máslem, česnekovým mlékem a solí vyšleháme do kaše. Přidáme česnekové pyré a smícháme dohromady.
Hovězí guláš Master dušený v černém pivu, s knedlíky a uzenou pražskou šunkou
Guláš (10 porcí):
2200 g hovězího krku, kližky, 2200 g cibule, 200 g česneku, 100 g protlaku, 30 g mleté papriky, 1000 ml hovězího vývaru, 500 ml Masteru polotmavého, 100 g tmavého pivního chleba, sůl, pepř, majoránku, kmín
Knedlíky:
680 g žemle nebo veky, 600 ml mléka, 150 g pražské šunky uzené, 5 vajec, 110 g hrubé mouky, 200 g másla, 20 g soli, 20 g nasekané petržele, muškátový oříšek
Příprava:
V hrnci rozpálíme olej, vložíme do něj cibuli s kmínem a smažíme dotmava. Přidáme maso, orestujeme ze všech stran. Dále vložíme protlak a restujeme přibližně 10 minut. Nakonec přisypeme papriku a zalijeme pivem. Pivo vyvaříme, přilijeme vývar a ochutíme. Vaříme přibližně 2 hodiny. Měkké maso vyjmeme a guláš zahustíme tmavým chlebem a rozmixujeme. Ještě krátce provaříme a přecedíme přes cedník. Hotovy guláš dochutíme.
Žemli nebo veku nakrájíme na kostičky a necháme usušit v troubě na 100°C asi 30 minut. V mléce rozmícháme žloutky s moukou, přidáme sůl, nasekanou petržel a muškátový oříšek. Usušené kostičky polijeme rozehřátým máslem, přidáme na kostičky nakrájenou a lehce orestovanou šunku. Zalijeme mlékem s vejci a vše dobře promícháme. Zvlášť ušleháme z bílků sníh a lehce vmícháme. Knedlíky vytvarujeme, zabalíme do potravinářské folie, konce svážeme a vaříme ve vodě cca 30 minut.
Bábovka s lesním ovocem, čokoládovými kousky a sabayonem z černého piva
Bábovka:
100 g cukru krystal, 3 vaječné žloutky, 100 g másla, 100 g mouky hladké, 5 g kypřicího prášku, 50 g sekané tmavé čokolády, 300 g lesního ovoce
Ganaz (poleva): 
250 ml smetany, 500 g tmavé čokolády
Sabayon: 
100 g žloutků, 100 g moučkového cukru, 100 ml Masteru tmavého, 150 g šlehačky
Příprava:
Cukr a žloutky vyšleháme do krému. Přidáme mouku spolu s kypřicím práškem, máslo a nakonec sekanou čokoládou. Připravenou směs vlijeme do formiček ze silikonu vymazaných máslem a pečeme ve vyhřáté troubě na 190 °C cca 20 – 25 minut. Upečené a vychladlé bábovky přeléváme lehce teplou polevou a necháme vystydnout.
 Přivedeme k bodu varu smetanu, sundáme z plotny, vložíme tmavou čokoládu a necháme rozpustit. Žloutky, cukr a pivo smícháme dohromady v teple odolné misce. Postavíme si hrnec s vodou na plotnu a až se nám začne vařit voda, dáme na hrnec misku se směsí a šleháme cca 6 – 8 minut do zhoustnutí. Voda se nám nesmí dotýkat misky, jinak bychom z toho měli míchaná vajíčka. Do vychladlé směsi vmícháme vyšlehanou šlehačku.