Hlavní obsah

Julia Robertsová odmítá vyhlazování vrásek

Právo, DPA, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoldská herečka Julia Robertsová (42) chce stárnout důstojně. Proto na rozdíl od mnoha svých kolegyň rozhodně odmítá plastické operace, především pak vyhlazování vrásek v obličeji.

Foto: Profimedia.cz

Julia Robertsová

Článek

„Chci, aby moje děti poznaly, kdy se zlobím, kdy jsem šťastná a kdy jsem v rozpacích,“ řekla v rozhovoru pro zářijové číslo časopisu Elle trojnásobná matka Robertsová. „Obličej má vyprávět tvůj vlastní životní příběh, a ne příběh o tom, kdy jsi navštívila plastického chirurga,“ dodala.

Namísto zkrášlovacích zákroků se chce starat hlavně o své děti – pětiletá dvojčata Phinnaeuse a Hazel Patricii a tříletého Henryho, které má s kameramanem Danny Moderem. „Přivedete ty človíčky na svět a milujete je. Chcete je mít kolem sebe tisíce let,“ svěřila se herečka.

Robertsová, která se narodila katolické matce Betty-Lou a baptistickému otci Walterovi, je praktikující hinduistka, tedy člověk věřící v reinkarnaci duše. „Mí přátelé a rodina mě v tomhle životě tak rozmazlovali, že v tom příštím bych chtěla být někým, kdo pomáhá ostatním,“ řekla.

Reklama

Výběr článků

Načítám