Hlavní obsah

Pacienti i odborná veřejnost si můžou zvolit lékaře roku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je oblíbenější lékař, který vybírá regulační poplatky, nebo ten, u něhož je vyšetření zdarma? Největší pacientská organizace u nás Unie pacientů ČR vyhlásila anketu Lékař roku, do které se můžou zapojit nejen členové unie ale i ostatní pacienti.

Článek

Anketa o nejlepšího lékaře chce zvýšit prestiž lékařského povolání a zároveň dát pacientům i odborné veřejnosti možnost ocenit kvality těch, kteří pečují o naše zdraví. Nejedná se přitom jen o odborné znalosti, které jsou jistě standardem, ale i lidský přístup k nemocným a pacientům. Akce má také posilovat dialog mezi lékaři a pacienty a zlepšit jejich spolupráci a komunikaci.

V hledáčku hodnotitelů budou také významné vědecké a výzkumné počiny, a celoživotní přínos medicíně lékaři – osobnostmi.

Kromě pacientů budou o svých favoritech hlasovat i odborníci. Do této ankety jsou nominováni lékaři různými odbornými a zájmovými organizacemi a následně vybráni komisí sestavenou z odborníků pod hlavičkou Unie pacientů ČR.

Hlasovat je možné od 24. dubna do 5. června 2009 přes internetovou stránku www.lekarroku.cz. nebo zasláním sms zprávy na číslo 900 06 10. Cena sms zprávy je 10 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám