Hlavní obsah

Ženy po padesátce mohou také žít velmi aktivně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tato etapa v životě ženy může být tím pravým časem pro realizaci snů, na které nebyl dosud čas, ale je to také období mnoha změn. Děti opouštějí domov, rodiče potřebují péči, partnerství dostává jiný rozměr a i ženská duše a tělo projdou velkými změnami.

Foto: Profimedia.cz

I ženy po padesátce chytají druhou mízu.

Článek

Aby žena prožívala po padesátce šťastné období, je třeba kromě trochy pověstného štěstí být na život za tímto horizontem připravena – mít plány, vize, touhy a samozřejmě dostatek energie.

Taková příprava, ale může být pro mnohé ženy velmi náročná, se kterou si samy mnohdy nedokáží poradit. Chybí jim k tomu nejen informace a rady, ale také optimismus a odhodlání.

Pomohou nejen odborníci

Pokud patříte mezi vitální padesátnice či šedesátnice a máte stále zájem hledat nové příležitosti osobního rozvoje a růstu, pak právě pro vás je určena speciální konference konceptu Muž - Manuál úspěšné ženy, zaměřená právě na tuto životní etapu. Konat se bude v Praze 22. listopadu. Více informací na http://www.manualzeny.cz/ .

Povídat se bude o zdraví a o všem, co s ním souvisí, ať už je to kvalitní výživa, pohyb i sebejisté vystupování. Slovo však dostanou především ženy samotné – ty, kterým se daří naplňovat své vize i ty, které k tomu potřebují dodat trochu odvahy.

Konference se zúčastní i řada odborníků, např. MUDr. Dagmar Seifertová, CSc., primářka kliniky Psychiatrického centra Praha; RNDr. Petr Fořt, Ph.D., expert na výživu; Doc. MUDr. Jan Měšťák, vedoucí lékař kliniky Esthé, CSc., MUDr. Jan Hnízdil, rehabilitační lékař, který poradí jak na artrózu či o problému s hormony pohovoří MUDr. Zlatko Pastor, vedoucí lékař GONA s.r.o.

Reklama

Související témata:

Související články

Lícní tuk činí obličej mladistvým

Slova tuk a tučný se v moderní společnosti stávají pomalu synonymem něčeho špatného. Zbavovat se tuků a jíst netučnou dietu je dnes samozřejmostí. Podle...

Výběr článků

Načítám