Hlavní obsah

Tablety na dobrou erekci jedině na předpis od lékaře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snaha o řešení svého problému s poruchou erekce u mnoha mužů zakolísá právě na návštěvě lékaře. Muži si stále neuvědomují, že se za erektilní dysfunkcí může skrývat jiné závažné onemocnění jako je například cukrovka, vysoký krevní tlak, karcinom prostaty.

Článek

"Ano, muži se často stydí o problému se svojí erekcí hovořit", potvrzuje obecný fakt Libor Zámečník z Urologické kliniky v Praze 2.

"V současné době máme k dispozici tabletové balení přípravků na řešení mužských sexuálních problémů. Tuto skutečnost uvítají hlavně ti, kteří se stydí hovořit s lékařem a už při první návštěvě si přejí mít vše hned za sebou", doplňuje Zámečník.

Pomocnou ruku nemusí nabízet pouze specialista jako je urolog či sexuolog. Přípravky ve větším balení, které jsou schopny navodit tvrdou erekci a zároveň jsou dlouhodobě spolehlivé, lze získat i u praktického lékaře. Problém s erektilní dysfunkcí má snadné řešení, s jehož výsledkem pak bude jistě spokojena i partnerka.

Ovšem abyste si byli jistí, že se nejedná o výše zmíněné poruchy a nemoci, návštěvě lékaře se nevyhýbejte.

Reklama

Související témata:

Související články

Penis je barometr zdraví muže

Mužský penis údajně funguje jako barometr zdraví svého majitele. "Čím silnější má muž erekci, tím je jeho organismus zdravější", říká newyorský lékař a autor...

Výběr článků

Načítám