Hlavní obsah

I muži podstupují plastiku prsu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženy podstupují plastickou operaci prsou většinou proto, aby si je nechali o nějaký ten kousek zvětšit. Prý si tím dodávají chybějící sebevědomí. V menším počtu se ženská prsa zmenšují, tvarují či zpevňují. Ovšem plastické operace prsou nejsou jen záležitostí žen, jak by se na první pohled zdálo.

Článek

Tomuto muži se zdály jeho povislé prsní svaly neestetické a tak místo cvičeni sáhl po plastické chirurgii. FOTO: profimedia.cz

Tato úprava je většinou mnohem bezpečnější, než tomu bývá u zvětšování ženských prsou pomocí implantátů. Zde nehrozí, že lidské tělo nebude chtít cizí těleso přijmout, a ňadro ženy tak zcela zdeformuje.

Doba hojení po plastice prsou:

Pobyt na klinice je 1-2 dny. Po operaci se nosí lehký elastický obvaz pro správnou fixaci implantátů, který se sundá po 3-5 dnech. Otoky a modřiny obvykle zmizí po 7-14 dnech. Minimálně po dobu dalších 30 dnů se doporučuje nošení speciální sportovní podprsenky - v případě muže tato nutnost odpadá. 

Rizika operace:

Jsou v zásadě ovlivněna dodržením předoperačních zásad samotnou pacientkou na straně jedné, na straně druhé hraje stěžejní roli zkušenost chirurga, do jehož péče se svěří. Následující komplikace se mohou vyskytnout: Infekce, hematomy, omezení schopnosti kojení, nižší citlivost bradavek, stažení vazivové kapsuly či pooperační ztvrdnutí jizev.

Reklama

Související témata:

Související články

V Beverly Hills je v módě vaginoplastika

Ženy z celého světa se hrnou do Beverly Hills, aby si nechaly na tamějších plastických chirurgiích upravit své intimní části těla. Skutečným hitem se ve světě...

Výběr článků

Načítám