Hlavní obsah

Znamení partnerské nevěry

Novinky, ema

Pokud máte podezření, že se ve vašem partnerském životě něco děje, nebo snad jde dokonce i o nevěru, zbystřete. Je několik znaků, které v hlavě každého dospělého člověka rozsvítí pomyslnou červenou kontrolku. Jaké jsou ty nejčastější?

Foto: Profimedia.cz

Změny v chování jsou nejčastějšími znaky nevěry. Pokud se k nim přidá ještě nová žena, která se pohybuje v partnerově okolí, nebo dokonce neobjasněné lži a pozdní příchody domů, pak je zřejmé, že se ve vztahu něco děje.

Článek

Méně sexu

Musela by to být velká náhoda, aby žena nepoznala, že se ze vztahu pomalu ale jistě začal vytrácet partnerský sex. Protože jen málokterý muž dokáže stejnou měrou sexuálně uspokojit dvě ženy najednou.

Pokud jej tedy má ještě z „jiného zdroje“, pravděpodobně se to na vztahu projeví. V každém případě je výrazné snížení sexuálního zájmu ve vztahu varovnou kontrolkou, která v naprosté většině znamená problémy ve vztahu.

Nemá zájem

I kdybyste měla na hlavě papírový sáček, na silonkách dvě velká oka, nebo rtěnku obtisknutou na zubech, ani by si toho nevšiml. Nevšimne si nového sestřihu, jako obvykle nepochválí nové šaty, nereaguje s nadšením, když si na společnou akci vezmete vysoké podpatky, které na vás dříve tak rád viděl.

Nezajímá se o to, kam jdete a jak tam budete dlouho. Zkrátka vaši osobu zcela vypustil ze svého zájmu a emocionálně se od vás vzdálil.

Schovávání mobilu

Nikdy neměl problém podělit se s vámi o svou osobní korespondenci, nebo ho psaní vašich sms z jeho zařízení nechávalo chladným? Pak je přinejmenším zvláštní, že najednou obrátil a své věci si střeží jako oko v hlavě. Telefon si před vámi okamžitě schovává a jeho použití vaší osobou se brání.

Na otázku kdo píše, neochotně odpovídá, že otravují pouze kolegové z práce. Najednou se opět v hlavě rozezní varovný signál a začnete se zajímat o každou příchozí zprávu. A pokud si ještě navíc všimnete, že při tónu upozornění na sms nebo mail je nervózní a podrážděný, na klidu to moc nepřidá.

Zapomíná

Když vám něco vypráví, má tendence se do toho zamotat, má podivné narážky na společně trávený čas, nepamatuje si, na čem jste se domluvili, zapomíná na schůzky. Je velmi těžké koordinovat dva paralelní vztahy se svým osobním diářem.

A není tak výjimkou, že se v tom po čase člověk začne ztrácet, tápe a nestíhá a pro své pozdní příchody nemá žádná logická vysvětlení.

Mění se

Podvádění může mnoho lidí změnit i fyzicky. Není žádnou výjimkou, pokud se vám začne zdát, že váš muž zhubl, začal cvičit, nebo se omezovat v jídle. Kila s láskou totiž mizí téměř sama a nejeden muž se tak může připravovat na námluvy s jinou ženou.

Muži o sebe s novou, náročnou láskou začínají více pečovat, lépe se oblékají a záleží jim na tom, aby vypadali reprezentativně. Podezřelé pak je, pokud se takto načančaní chystají na večerní koktejl s kolegy z práce nebo na víkendový teambuilding.

Podezřelé chování

Mnoho lidí, když potká někoho zajímavého, tak jen velmi těžko odolá pokušení, aby o té neuvěřitelné zkušenosti nepovykládali celému světu. Jeden příklad za všechny. Muž se společně s vámi seznámí s novou ženou, se kterou má společné zaměstnání, tudíž i zájmy. Pozorujete, že se objevuje v jeho společnosti, pomáhá tam, kde je potřeba.

Buď na to přijdete náhodou, anebo se nová „kamarádka” svými sympatiemi k vašemu partnerovi vůbec netají. Často o ní mluví. Ačkoliv vám jejich kamarádství vadí, nemáte sebemenší důkaz o nevěře a partner jakýkoliv milenecký vztah  rozčileně popírá. Shodou okolností se ale náhodou účastní všech společenských akcí, kde kvůli rannímu vstávání nebo jinému důvodu zkrátka nemůžete být.

Hádá se

Vyrukovala jste s obviněním, že se něco děje, nebo že cítíte, že je ve vašem vztahu ještě někdo třetí? Místo rozumného rozhovoru, který očekáváte, ale přijde útok. Obviňování z paranoie, bláznovství a uražené prásknutí dveřmi. Ano, útok je podle něj nejlepší formou obrany.

Jde o klasický trik, jak v partnerovi vzbudit pochyby, že to byl právě on, kdo udělal něco špatně. Pokud ale nejste od přírody extrémně žárlivý člověk, je potřeba zaměřit se především na svůj instinkt. Pokud vás vnitřní trápení doopravdy velmi sžírá a srdce vám buší s každým pípnutím partnerova telefonu, je potřeba jej postavit před hotovou věc a začít jednat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám