Hlavní obsah

Zlomil vám srdce? Tak ho prodejte

Rozchod je obvykle velmi bolestivá záležitost. Mezi oblíbené činnosti odkopnutých žen patří vytahování partnerových věcí z nejrůznějších koutů příbytku, jejich očichávání a muchlání či nostalgické pofňukávání nad dárky "od něj". V lepším případě vše nacpete do krabice a odnesete na půdu. Přitom se všemi těmi věcmi se dá udělat něco mnohem rozumnějšího.

Foto: Profimedia.cz

Prstýnek od bývalého přítele? Za to by mohly být pěkné šaty...

Článek

Pokud vám váš ex zlomil srdce, zřejmě se truchlení nevyhnete. Ale proč si tento stav neulehčit? Skvělý způsob nabízí australský server Sellmyex.com. Tady totiž můžete svého "prokletého" ex prodat.

Samozřejmě že ne doslovně, ale můžete tu za celkem slušnou cenu udat všechno, co vám bývalého připomíná, a to včetně snubního prstýnku. Nejen že díky tomu na něj snáze zapomenete, ale výdělek vám ještě zvedne náladu nebo pomůže vyřešit finanční potíže, které vám po rozchodu nastaly.

"Když jsme já a můj partner byli na kordy, napadl mě trochu ďábelský nápad, že by bylo skvělé prodat nějaké věci, které tam po sobě nechal," popisuje na australském Telegraphu vznik myšlenky zakladatelka serveru, osmadvacetiletá Prescilla Sagarová.

Chvíli poté pak rozjela virtuální burzu, která slouží jako platforma pro nákup a prodej předmětů, jež po sobě zanechal bývalý partner či partnerka, ať už nechtěně, nebo jako dárek.

Australané prý dárky plýtvají

Sagarová řekla, že motivací ke zřízení internetové stránky byla i částka, kterou představuje plýtvání za dárky, jež Australané každoročně obdrží.

"Loni jsem četla, že více než šest miliónů Australanů dostane vánoční dárky, které nikdy nepoužijí nebo je vyhodí. Představte si, kolik špatných darů obdrží lidé v partnerských vztazích," přemítá Sagarová.

Tracey Oliericová prodává na stránkách za dvě stě dolarů náramek, který dostala jako dárek k výročí. "Není to něco, co bych chtěla nosit, ale ukazuje se, že co je pro jednu ženu odpad, může být pro jinou poklad," říká Tracey.

"Než abych měla věci od bývalého v krabici na dně šatníku s ostatními zbytečnými suvenýry neúspěšných vztahů, rozhodla jsem se, že je prodám online," dodala třiadvacetiletá uživatelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám