Hlavní obsah

Ženy zajímá jejich zevnějšek více než muži a sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderní ženy se zajímají o svůj vzhled a dietu více než o muže a sex. Dělají to sice zřejmě právě kvůli mužům, proces dosahování ideálních fyzických kvalit se pro ně ale stal důležitější než ti, kvůli kterým se vlastně fintí. Nový průzkum odhalil, že průměrná žena myslí daleko víc na svůj zevnějšek a stravování než na muže a sex.

Foto: Profimedia.cz

Mediální obraz dokonale štíhlého těla vytváří obrovský tlak na ženskou populaci.

Článek

Mediální obraz dokonale štíhlého těla vytváří obrovský tlak na ženskou populaci. Málokterá mu odolá. Pro každou čtvrtou ženu držící dietu je tak hubnutí důležitější než vztah. Taková žena také do hubnutí vkládá mnohem více úsilí než do udržování vztahu a do podpory jeho kvality.

Na jídlo a dietu myslí 37 procent žen častěji než na svého partnera, zatímco stravování a dietě před sexem dává přednost 54 procent žen.

„Klíčovým pro smysluplnou dietu je to, že se stane součástí vašeho životního stylu, ne smyslem života a něčím, na co myslíte pořád. Dieta by nikdy neměla být posedlostí,“ tvrdí britská expertka na výživu Linda O’Byrneová.

Reklama

Související témata:

Související články

Ovulace může pomoci při svádění

Každá žena by chtěla znát své plodné dny a předejít tak neplánovanému početí. Jen málokterá si ale uvědomuje, že právě v tomto období jsou ženy pro své muže...

Po čem se ženy cítí nejvíc sexy

Způsobů, jak si dodat sebevědomí, například před prvním rande, může být několik. Někdo si dá panáka, jiný absolvuje kurz asertivity... Pro ženy jsou tu čistě...

Výběr článků

Načítám