Hlavní obsah

Ženy prý mají větší rozkoš z dopnutí starých kalhot než z orgasmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Pro ženy i muže je sex v životě důležitý. Jak se ale nyní ukázalo, pro ženy není tak vysoko na žebříčku hodnot jako je tomu u mužů. Větší slast než při orgasmu prý ženy prožívají, když se jim povede dopnout staré oblíbené kalhoty, které dříve nosily a ve kterých se cítily štíhlejší.

Foto: Profimedia.cz

Pro ženu je velkým uspokojením, když se jí povede dopnout staré džíny.

Článek

Třetina žen také raději než o sexu s hollywoodským hercem fantazíruje nad tím, že se vleze do starého oblečení, které nosila v mládí, kdy bylo tělo štíhlejší. A pětatřicet procent žen odmítá vyhodit pár starých džínů, u nichž pořád doufá, že je jednou zase oblékne. Vyplynulo to z průzkumu britských konzumentek cereálií.

„Ženy mají velmi silné pouto k džínům, o nichž vědí, že se v nich skvěle nejen cítily, ale také v nich výborně vypadaly. Berou je jako srovnávací měřítko a motivační nástroj k hubnutí, vůbec nezáleží na tom, jak jsou ty kalhoty staré,“ uvedla mluvčí společnosti Special K Laura Bryantová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám