Hlavní obsah

Zamilovaný Kanaďan konečně našel svou lásku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUSEL

Tak šťastný konec se nevidí ani v amerických filmech. Nešťastně zamilovaný Kanaďan Marc Lachance (ve francouzštině "Štěstí") konečně našel svou Belgičanku Sabinu, do níž se zamiloval o dovolené na Kubě.

Článek

Jeho 3700 vzkazů, které zaslal všem dohledatelným belgickým Sabinám - tak se totiž vzdálená láska jmenuje - zůstalo sice bez odpovědi, ale nevídané úsilí se nakonec účinkem neminulo.

"Její bratr se doslechl o mém pátrání z belgického rozhlasu a řekl jí o tom," prozradil pan Štěstí belgickému deníku De Morgen. "Byla dojata úsilím, které jsem pro její nalezení vyvinul, a snažila se zjistit mé telefonní číslo. To vůbec nebylo jednoduché, protože jsem zanechal pouze e-mailovou adresu. Našla mou stavební firmu a oni jí dali telefon," popsal Lachance, jak jej jeho vysněná znovu kontaktovala.

Neznala jeho jméno ani adresu

Muž z kanadské provincie Quebec poznal Sabinu na jednodenním výletě z jejich prázdninového letoviska do Havany. Celý den strávili spolu, ale když se Lachance vrátil do Kanady, uvědomil si, že Sabině neřekl své celé jméno a nenechal na sebe ani adresu.

"Byl jsem tak šťastný, že mě našla," radoval se nakonec. "Řekla, že na mě stále myslí. Volali jsme si jen velmi krátce, ale slíbila, že napíše dlouhý e-mail. Slíbila, že mi ukáže svou zemi. Pokud je to pravda, letím prvním letadlem do Belgie," těšil se Lachance.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám