Hlavní obsah

Žáci nafilmovali učitele s prostitutkou

– MOMBASSA
Novinky, Korzo/P

Studenti ze Švédska využili vhodného okamžiku a kamerou zvěčnili své učitele, jak si na školním výletě užívají s lehkými děvami. Pedagogické pracovníky nyní čekají velké problémy s vedením školy.

Foto: zoo Děčín

z předchozího ročníku

Článek

Učitelé se se svými svěřenci vydali na výlet, jehož posláním bylo přátelská mise, při níž měli mladí Švédové ve věku od šestnácti do osmnácti let navázat vztahy s obyvateli Keni.

Žáci se během pobytu od místních obyvatel dozvěděli, že si tamní občané na jejich učitele několikrát stěžovali, proto je začali sledovat.

Ostuda i na veřejnosti

Při cestě městem se jim skutečně podařilo učitele přistihnout, jak ve čtvrti prostitutek mluví s jistou ženou, s níž se poté odebrali do nevěstince.

Studenti kompromitující kazetu přivezli do Švédska, kde ji promítli nejen svým rodičům, ale také ve škole a na veřejnosti.

"Jeli jsme do Keni, abychom tam pomáhali lidem. Naši učitelé je pak ale zneužívali. Bylo to nechutné," uvedl jeden ze studentů. Stejný názor sdílí také zřizovatelé školy a rodiče dětí, které se výletu zúčastnily.  

"Je to pro ně děsná zkušenost. Lidé, kteří jim mají být příkladem, se chovají jako zvířata. Někdo musí zakročit," míní rodiče studentů.

Reklama

Související články

Školy fungují jako seznamovací kanceláře

Vědci z univerzit v Brémách a Bamberku tvrdí, že učiliště a vysoké školy jsou naprosto ideální k navázání intimních kontaktů mezi studenty. Vyvracejí...

Výběr článků

Načítám