Hlavní obsah

Za orální sex hrozí v Singapuru doživotí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SINGAPUR

Případ singapurského policisty, který čelí obvinění z orálního sexu, vyvolal v zemi vlnu vášní. Orální sex, narozdíl třeba od prostituce, je totiž v Singapuru zapovězen a provinilcům hrozí velmi přísné tresty.

Foto: Ondřej Záruba
Článek

Sedmadvacetiletý policejní příslušník Annis Abdullah se v nočním podniku seznámil s mladou Singapurkou, které později v autě nabídl pohlavní styk.

Doživotí za orální sex

Na ten dívka nepřistoupila, zato orální sex se jí zalíbil, uvedl deník The Straits Times. Po týdnu se jí však noční počínaní rozleželo v hlavě a Abdullaha udala na policii. Hříšník nyní sedí ve vazební věznici a v obavách čeká na rozsudek. Za prozování orálního sexu mu hrozí až doživotní žalář.

Policista zhřešil, ať pyká

Podle soudce Wonga Keena Onna by si policista trest zasloužil, neboť právě on by měl vědět nejlépe, co je protizákonné, a jeho chování by mělo být příkladné. Policejní mluvčí na adresu hříšného seržanta uvedl: "Nemáme místo pro nedisciplinovaného příslušníka, bude postaven před disciplinární komisi a vyloučen."

Odborník na kriminalistiku, právník Subhas Anandan vysvětlil, že v podstatě by mohla být odsouzená i sama Singapurka, která orální sex vykonávala.

Někteří singapurští zdravotníci, kteří odhadují, že až 60 procent manželských párů orální sex i přes zákaz stejně provozuje, by uvítali zrušení tohoto zákona.

Reklama

Související témata:

Související články

Orální sex pro nezletilé

Britskou vládou podporovaný kurz A Pause ponouká děti školou povinné ve věku do 16 let, aby experimentovaly s orálním sexem. Nezvyklá iniciativa se má stát...

Španělsko zakázalo kampaň na "orální sex"

Španělské ministerstvo zdravotnictví zastavilo celostátní osvětovou kampaň, která měla upozornit mladé lidi na nebezpečí nemoci AIDS. Důvodem je nevhodně...

Výběr článků

Načítám