Hlavní obsah

Vodní milostné hrátky mohou být osvěžující, pozor ale na možná rizika

Novinky, Dana Sokolová

Horké počasí přímo svádí k vodním radovánkám. Nicméně, než se oddáte příjemnému dovádění, měli byste vědět, co obnáší a nabízí toto milování a jaká jsou rizika.

Foto: Profimedia.cz

Horké počasí přímo svádí k vodním radovánkám.

Článek

Odhalená mokrá těla dokáží u řady lidí vyvolat neuvěřitelnou touhu a vzrušení. Ne nadarmo jsou tyto situace hojně využívány při focení erotických obrázků či nejrůznějších erotických lákadel.

O to víc tyto představy fungují v horkých tropických dnech, kdy lidé na běžné milování často nemají ani pomyšlení.

Mokrá kůže je citlivější na dotek

Voda na člověka působí skutečně zázračně. Nejen, že je velmi osvěžující, ale díky ní je i kůže mnohem citlivější na dotek a tedy i mnohem vnímavější. Člověk se může i snáze vzrušit a dosáhnout intenzivnějších prožitků.

Při předehře hraje svou roli i pohled na mokré tělo či mokré oblečení, které může být průhledné a zvýrazní tak veškeré ženské i mužské přednosti či známky vzrušení. Což má na některé lidi neuvěřitelný vliv.

Nejlákavější na milování ve vodě je ale ten fakt, že voda nadnáší a milenci tak mají šanci vyzkoušet polohy, na které jim při běžném milování nestačí síla či energie. A nebo i odhodlání. Mnozí to chtějí vyzkoušet i díky tomu, že nemají jindy odvahu na sex na veřejnosti. Ve vodě tedy můžete získat skutečně mnoho nevšedních zážitků.

Ve vodě pomůže lubrikant

Přestože pro muže je milování ve vodě velmi příjemné, u žen tomu tak být vůbec nemusí. I když to bude znít divně, mokrá voda může způsobit, že pochva bude málo vlhká, protože odplaví kluzký poševní sekret a voda sama neklouže. Sex ve vodě se tak může stát nepříjemným, nebo dokonce bolestivým zážitkem.

Proto i mnoho žen tvrdí, že sex ve vodě jim příliš příjemný není a rozhodně jim nepřináší to, co od něj očekávaly.

Vždy je tedy lepší použít lubrikant, a to na bázi silikonu, který je ve vodě nerozpustný, neomývá se a nezasychá, a tak jej lze použít i několik hodin před samotným stykem.

I ve vodě lze počít potomka

Jeden z největších mýtů, který kolem sexu ve vodě panuje, je to, že při něm nelze otěhotnět. Je to nesmysl.

Voda nechrání před otěhotněním. Přestože se díky vodě rozpustí živný roztok a spermie po chvíli díky tomu zahynou, spoléhat se na to rozhodně nedá. A to ani při milování ve velmi teplé vodě, která umí část spermií pozabíjet již ve varlatech.

Lidé by ve vodě neměli ani příliš spoléhat na přerušovanou soulož. Vnímání ve vodě je zcela jiné než na souši a není tedy jisté, že se muž skutečně dokáže ovládnout.

Spolehnout nelze ani na spermicidní přípravky, které se ve vodě velmi snadno odplaví a ani na kondom, který se dá pod vodou velmi těžko nasadit.

Nejlepším řešením je tedy hormonální antikoncepce či nitroděložní tělíska.

Rizika v podobě sinic a infekcí

Kromě hrozby utonutí ve vodě jsou při těchto hrátkách i další rizika. Například sinice, které ohrožují nejen pokožku, ale u ženy mohou způsobit závažné poševní infekce.

Bohužel tyto infekce mohou způsobit i další mikroorganismy obsažené v jiné, než chlorované vodě. Tudíž vždy opatrně, a pokud se již necháte vodou v rybníce či řece zlákat, pak poté preventivně použijte některý z přípravků na poševní výplach.

Anketa

Co Vás nejvíce láká?
Milování ve sprše
13,8 %
Milování ve vaně
1,7 %
Milování ve vířivce
32,5 %
Milování v bazénu
4,5 %
Milování v přírodním koupališti
2 %
Milování v moři
6,2 %
Milování na pláži
12,6 %
Milování v dešti
26,7 %
Celkem hlasovalo 11406 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Milování v autě skýtá řadu možností

Přestože při milování v autě může dojít k řadě zranění, patří tento dopravní prostředek mezi naše nejoblíbenější netradiční místa pro sex vůbec. Vždyť jej zde...

Výběr článků

Načítám