Hlavní obsah

Více jak polovina mužů říká "miluji tě" omylem

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zamilovaná slůvka k lásce jednoznačně patří. Ne všichni muži jsou ale ve svých vyznáních vždy upřímní. Podle nejnovějšího průzkumu Glamour 2012 až 58 % mužů prý slůvka "Miluji tě" nechtěně vyklouzla z úst a později toho litovali. Ve většině případů tak učinili pod vlivem alkoholu či při velmi uspokojivém sexu.

Foto: Profimedia.cz

Mužům uniknou z úst nechtěně mnohá slůvka právě kvůli alkoholu.

Článek

Průzkumu se zúčastnilo 1000 mužů, kteří se přiznali i k dalším svým lžím. Například až 55 % z nich lhalo ženám o tom, jak moc jim na nich záleží, jen aby je dostali do postele. A až 92 % se přiznalo, že se pokusilo o sex s jinou ženou, než s partnerkou, s níž už plánovali svatbu.

Podle průzkumu také nejčastěji muži uvažují o nevěře v okamžiku, kdy ženy nejsou doma a mají tedy skutečně mnoho příležitostí.

Nicméně více jak třetina z nich se přiznala, že jakmile jejich partnerka není doma, skutečně jim chybí a muži netouží po ničem jiném, než aby se vrátila domů co nejdříve.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám