Hlavní obsah

Vědci potvrdili, že vidina sexu otevře mužskou peněženku nejrychleji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tempe

Slibná vyhlídka sexu otevře pánskou peněženku tak rychle jako nic jiného na světě. Potvrdil to tým odborníků ze dvou amerických univerzit, podle něhož myšlenky týkající se sexu ovlivňují u mužů utrácení a rozdávání nejsilněji.

Foto: Profimedia.cz

Myšlenky na sex ovlivní utrácení mužů ze všeho nejvíce.

Článek

Psychologové Vladas Griskevicius a Josh Tybur prováděli experimentální pokusy s vysokoškolskými studenty.

Dvěma skupinám mužů stanovili různé podmínky, jedni byli konfrontováni s krásnými protějšky a vyhlídkou sexu, zatímco druzí strávili čas uvažováním o počasí a krásách přírody bez rušení atraktivním pohlavím.

Vidina sexu vyhrává

Výsledky byly ohromné. Muži ve skupině vystavené sexuálním tenzím byli poté ochotni utratit a investovat mnohem více peněz než ti, kteří byli zařazeni do skupiny vystavené ryze nesexuálnímu uvažování.

„Nic neotevře mužskou peněženku tak rychle jako nabídka sexu. A to i v případě bankovního investování,“ uvedli autoři z arizonské State University a University of New Mexico.

Reklama

Související témata:

Související články

Kvalita erekce má vliv na kvalitu vztahu

Léků na podporu erekce dnes mají muži na výběr už několik a na vývoji dalších se intenzivně pracuje. Podle belgických andrologů by však neměla být léčba...

Jak milenky útočí proti manželkám

Stát se ideální milenkou není vůbec lehké. A většina neoficiálních vztahů také nemá dlouhého trvání a skončí jen jako pouhý flirt. Jsou však případy, kdy je...

Pravidelný sex je pro zdraví muže nezbytný

Sex je pro mužské tělo nezbytný. Podle vědců by se pánové měli věnovat bezpečným sexuálním praktikám velmi pravidelně. Pokud totiž svůj pohlavní orgán...

Výběr článků

Načítám