Hlavní obsah

V měření penisů Češi předčili průměr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Čeští muži, kteří ze zúčastnili akce Národní kalibrace penisů, se mohou chlubit výtečným výsledkem. Jejich přirození totiž v průměru měří celých sedmnáct centimetrů ve ztopořeném stavu, zatímco oficiální průměr v ČR je o dva centimetry menší.

Foto: Dana Javůrková
Článek

Kalibrace se konala od června do konce srpna a pořádala ji firma Pepino. Kalibračních sad bylo celkem rozdáno 900 tisíc.

Zdarma byly k dostání v restauracích, klubech, na koupalištích, ale byly také distribuovány v některých časopisech a novinách.

Češi se zařadili mezi Kance

Podle naměřených hodnot, které uváděly délku i průměr penisu, se muži následně zařadili do jedné ze čtyř kategorií - Opičák, Šakal, Kanec a Bejk.

Se svými mírami se nakonec pochlubilo 25 821 odvážlivců ve věku od 18 do 78 let, z nichž 14 254 je ze skupiny Kanec. Jejich přirození dosahuje délky 17 centimetrů a průměru 4 centimetry.

10 tisíc mužů dále patří do kategorie pojmenované Bejk. Naměřenými hodnotami předčili Kance. Třetí nejčastější skupinu tvoří Šakalové s hodnotami 12 x 3 centimetrů.

Hodnoty získané při akci o dva centimetry přesahují oficiální český průměr. Podle sexuologa Petra Weisse byla nadprůměrná čísla naměřena proto, že se akce zúčastnili především pánové, kteří se chtěli mírami pochlubit.

"Jednou z častých stížností klientů sexuologických ambulancí je pocit nedostatečně velkého penisu," podotkl sexuolog.

"V naprosté většině případů se přitom jedná o muže s průměrnou či dokonce nadprůměrnou délkou pohlavního údu," dodal odborník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám