Hlavní obsah

Úsměvné důvody rozchodu, kterým se ani nechce věřit

Novinky, ema

Každý z nás to už možná někdy zažil. Z úst partnera slyšíte slova, která vám připadají jako zlý sen. Důvod, pro který se rozhodl vámi pečlivě budovaný vztah ukončit, je nesmyslný a nepochopitelný, ale po určité době budete schopni se mu dokonce i zasmát. Ovšem některé z argumentů k opuštění partnera jsou doopravdy neuvěřitelné.

Foto: Profimedia.cz

Podle studie se nejčastěji omlouváme se slovy, že za pravý důvod rozchodu můžeme my a že náš partner neudělal žádnou chybu. Ve skutečnosti je to ale jen zástěrka, jak ukázal průzkum z Velké Británie.

Článek

Nedávný průzkum ve Velké Británii na vzorku dívek, žen a mužů ukázal, že nejčastější větou, kterou říkáme při rozchodech, je: „To není tebou, ale mnou.“ Většinou se tím ale jen snažíme ututlat hlavní důvod našeho rozhodnutí.

Více než 1900 lidí se zúčastnilo průzkumu pro server fickletattoos.com. Všichni zkoumaní byli starší osmnácti let, takže nikoho z nich neomlouvají případné dětinské důvody srdcervoucích rozchodů.

Každý se s nepříjemnou životní situací musí vyrovnat po svém a nikde není psáno, že starší jedinci zvládají rozchody daleko snadněji, upřímněji a s grácií sobě vlastní než mladí životem zatím nepříliš protřelí teenageři. Některé vztahy mají bohužel tendenci dospět do bodu, kdy jednoho z partnerů rozčílí každé slovo nebo gesto toho druhého.

61 % dotázaných se svěřilo, že ke svým partnerům nebylo absolutně upřímných, co se týče pravého důvodu rozchodu.

Devět neuvěřitelných důvodů, které vedly muže k rozchodu

1. Měla příliš mnoho sexuálních pomůcek, což mi přišlo naprosto odstrašující.

1. Měla příliš mnoho sexuálních pomůcek, což mi přišlo naprosto odstrašující. 2. Opakovaně ignorovala mou žádost, aby nechala toaletní prkénko zvednuté nahoře, což komplikovalo užívání toalety.

1. Měla příliš mnoho sexuálních pomůcek, což mi přišlo naprosto odstrašující. 2. Opakovaně ignorovala mou žádost, aby nechala toaletní prkénko zvednuté nahoře, což komplikovalo užívání toalety. 3. Její kočka na mě stále koukala a děsila mě.

1. Měla příliš mnoho sexuálních pomůcek, což mi přišlo naprosto odstrašující. 2. Opakovaně ignorovala mou žádost, aby nechala toaletní prkénko zvednuté nahoře, což komplikovalo užívání toalety. 3. Její kočka na mě stále koukala a děsila mě. 4. Musel jsem hrát ve špinavém dresu, protože mi ho o víkendu nevyprala.

1. Měla příliš mnoho sexuálních pomůcek, což mi přišlo naprosto odstrašující. 2. Opakovaně ignorovala mou žádost, aby nechala toaletní prkénko zvednuté nahoře, což komplikovalo užívání toalety. 3. Její kočka na mě stále koukala a děsila mě. 4. Musel jsem hrát ve špinavém dresu, protože mi ho o víkendu nevyprala. 5. Kamarádi mi řekli, že je ošklivá, a od té doby jsem se přes to nemohl přenést.

1. Měla příliš mnoho sexuálních pomůcek, což mi přišlo naprosto odstrašující. 2. Opakovaně ignorovala mou žádost, aby nechala toaletní prkénko zvednuté nahoře, což komplikovalo užívání toalety. 3. Její kočka na mě stále koukala a děsila mě. 4. Musel jsem hrát ve špinavém dresu, protože mi ho o víkendu nevyprala. 5. Kamarádi mi řekli, že je ošklivá, a od té doby jsem se přes to nemohl přenést. 6. Moje přítelkyně prohlašovala, že je velká fanynka Dostojevského, ale nevěděla jméno Raskolnikovy sestry ve Zločinu a trestu, takže mi lhala.

1. Měla příliš mnoho sexuálních pomůcek, což mi přišlo naprosto odstrašující. 2. Opakovaně ignorovala mou žádost, aby nechala toaletní prkénko zvednuté nahoře, což komplikovalo užívání toalety. 3. Její kočka na mě stále koukala a děsila mě. 4. Musel jsem hrát ve špinavém dresu, protože mi ho o víkendu nevyprala. 5. Kamarádi mi řekli, že je ošklivá, a od té doby jsem se přes to nemohl přenést. 6. Moje přítelkyně prohlašovala, že je velká fanynka Dostojevského, ale nevěděla jméno Raskolnikovy sestry ve Zločinu a trestu, takže mi lhala. 7. Nemohl jsem vystát, že mě neustále porážela na Xboxu.

1. Měla příliš mnoho sexuálních pomůcek, což mi přišlo naprosto odstrašující. 2. Opakovaně ignorovala mou žádost, aby nechala toaletní prkénko zvednuté nahoře, což komplikovalo užívání toalety. 3. Její kočka na mě stále koukala a děsila mě. 4. Musel jsem hrát ve špinavém dresu, protože mi ho o víkendu nevyprala. 5. Kamarádi mi řekli, že je ošklivá, a od té doby jsem se přes to nemohl přenést. 6. Moje přítelkyně prohlašovala, že je velká fanynka Dostojevského, ale nevěděla jméno Raskolnikovy sestry ve Zločinu a trestu, takže mi lhala. 7. Nemohl jsem vystát, že mě neustále porážela na Xboxu. 8. Nevařila tak dobře jako moje matka, i když jsem si myslel, že se časem zlepší.

9. Odmítla mě vyzvednout v noci po práci, takže jsem musel utratit skoro pět set korun za taxík.

Devět neuvěřitelných důvodů, které vedly ženy k rozchodu

1. Způsob, kterým vyslovoval některá slova, mě naprosto iritoval.

1. Způsob, kterým vyslovoval některá slova, mě naprosto iritoval. 2. Používal vodu po holení, která mi nevoněla, tak jsem se s ním rozešla.

1. Způsob, kterým vyslovoval některá slova, mě naprosto iritoval. 2. Používal vodu po holení, která mi nevoněla, tak jsem se s ním rozešla. 3. Když šel na záchod, nikdy po sobě nespláchl.

1. Způsob, kterým vyslovoval některá slova, mě naprosto iritoval. 2. Používal vodu po holení, která mi nevoněla, tak jsem se s ním rozešla. 3. Když šel na záchod, nikdy po sobě nespláchl. 4. Pravidelně si nestříhal nehty, z čehož se mi dělalo zle od žaludku.

1. Způsob, kterým vyslovoval některá slova, mě naprosto iritoval. 2. Používal vodu po holení, která mi nevoněla, tak jsem se s ním rozešla. 3. Když šel na záchod, nikdy po sobě nespláchl. 4. Pravidelně si nestříhal nehty, z čehož se mi dělalo zle od žaludku. 5. Četl noviny, které odporovaly mému politickému postoji.

1. Způsob, kterým vyslovoval některá slova, mě naprosto iritoval. 2. Používal vodu po holení, která mi nevoněla, tak jsem se s ním rozešla. 3. Když šel na záchod, nikdy po sobě nespláchl. 4. Pravidelně si nestříhal nehty, z čehož se mi dělalo zle od žaludku. 5. Četl noviny, které odporovaly mému politickému postoji. 6. Měl moc blízko ke své matce. A to se mi zdálo divné.

1. Způsob, kterým vyslovoval některá slova, mě naprosto iritoval. 2. Používal vodu po holení, která mi nevoněla, tak jsem se s ním rozešla. 3. Když šel na záchod, nikdy po sobě nespláchl. 4. Pravidelně si nestříhal nehty, z čehož se mi dělalo zle od žaludku. 5. Četl noviny, které odporovaly mému politickému postoji. 6. Měl moc blízko ke své matce. A to se mi zdálo divné. 7. Na můj vkus byl moc čistotný. Sprchoval se dvakrát denně.

1. Způsob, kterým vyslovoval některá slova, mě naprosto iritoval. 2. Používal vodu po holení, která mi nevoněla, tak jsem se s ním rozešla. 3. Když šel na záchod, nikdy po sobě nespláchl. 4. Pravidelně si nestříhal nehty, z čehož se mi dělalo zle od žaludku. 5. Četl noviny, které odporovaly mému politickému postoji. 6. Měl moc blízko ke své matce. A to se mi zdálo divné. 7. Na můj vkus byl moc čistotný. Sprchoval se dvakrát denně. 8. Můj přítel odmítal topit, i když už byla zima. Místo toho mi říkal, abych si oblékla teplý svetr.

9. Dýchal hrozně nahlas. Bylo to otravné.

Reklama

Související témata:

Související články

Vědci přišli na to, proč láska bolí

Je to hormon oxytocin, jemuž vděčíme za obrovskou vlnu zamilovanosti a silný pocit lásky. Ale je to také on, který může za stejně intenzivní negativní emoce....

Výběr článků

Načítám