Hlavní obsah

Umění svádět aneb Jak uvést muže do milostného vytržení

Novinky, Dana Sokolová

Z každé ženy vyzařuje tajemná energie, která opačné pohlaví nesmírně přitahuje. Bohužel ne všechny ženy s touto energií umí pracovat. Tajemství svádění přitom nespočívá v půvabu či technice, ale v tom, jak žena vnímá své ženství a jak moc se ve svém těle cítí dobře.

Foto: Profimedia.cz

Z každé ženy vyzařuje tajemná energie, která opačné pohlaví nesmírně přitahuje.

Článek

Pokud žena pochopí, že je jedinou ženou vesmíru, která má vlastní osobitý ženský šarm, začne si vážit své skutečné vnitřní hodnoty. Každé gesto, slovo i pohled se poté rozžhaví smyslností a charismatem, což neponechá žádného muže chladným.

Samozřejmě každá žena je jiná a velmi záleží na druhu jejího osobního kouzla. Olivia St. Claire ve své knize 302 rafinovaných způsobů, jak rozvášnit muže proto podle toho sestavila typy žen a jejich nejúčinnější ženské zbraně, jež využívají. Jednotlivé typy poté přiřadila k různým celebritám.

Hravost ve stylu Marilyn Monroe či Kim Basingerové

BEZ KOMENTÁŘE: Z filmu 9 a 1/2 týdne - Umění svádění

Využívají svého vnitřního žáru, hebké kůže a našpulených rtů. Nosí jemné, hedvábné látky v růžových, broskvových a béžových odstínech. Příležitostně na sebe navléknou kostým francouzské služebné, aby zdůraznily koketu, jež se v nich ukrývá. Klopí hlavu tak, jak to dělávala princezna Diana, či při šeptání svému milému do ouška se sladce usmívají. Pěstují v sobě ostýchavost i výraz, který vyzařuje nevinnost a současně touhu být dobyt.

Elegantní jako Audrey Hepburnová či Gwyneth Paltrowová

Foto: Profimedia.cz

Audrey Hepburnová v roce 1954

Jsou si vědomy, že mají krásnou postavu. Nosí klasické, draze vyhlížející šaty, jednoduché účesy a pohodlné spodní prádlo. Prohýbají svůj dlouhý krk, když ho muži nastavují k polibku, a něžně přejíždějí po jeho kůži prsty. Šiří kolem sebe rafinovanost a cit pro bohatství a luxus.

Exotické jako Kleopatra či Lucy Liuová

Foto: Profimedia.cz

Zvýrazňují svůj temperament. Nosí výrazné barvy, křiklavé doplňky a pižmové parfémy. Chodí jako břišní tanečnice a mají vždy připravenou zásobu tantrických sexuálních poloh. Již na první pohled z nich vyzařuje vášnivost.

Sportovní jako Sandra Bullocková či Anna Kurnikovová

Staví na odiv své atletické tělo a pevné svaly. Nosí dokonale přiléhavé džíny a trička, šaty v safari stylu či obepínající oblečky. Při milování svou akrobacií podněcují erotickou představivost mužů. Umí ho rozesmát, vyprovokovat dráždivým svlékáním.

Ohnivé jako Jennifer Lopezová či Selena Gomezová

Zdůrazňují své oči, ve kterých žhne vnitřní plamen. Nosí zářivé šperky, přiléhavé šaty, které jim obepínají postavu nebo vlají kolem těla, a spoustu červené barvy. Natřásají boky při temperamentní hudbě a vyrážejí spontánně na výpravy za poznáním do obchodu s erotickými pomůckami. V ložnici umí vrnět, vzdychat a škrábat jako tygřice. Vnášejí do života tolik vášně, že vedle nich nezůstává nikdo chladným.

Chytré jako Helen Huntová či Sharon Stoneová

Foto: Profimedia.cz

Sharon Stoneová v Základním instinktu

Nebojí se projevit ve svém pohledu inteligenci a hloubku. Oblékají se vkusně, stylově a příležitostně na sebe vezmou něco bizarního. Oddávají se neobvyklým fantaziím - v jejich snech se často objevují muži v uniformách, ale i naprosto obyčejných profesí. Vytváří si široký slovník peprnějších výrazů. Citují z Kámasútry a přitom vyzařují tajemnem a inteligencí.

Smyslné jako Sophia Lorenová či Jacqueline Bissetová

BEZ KOMENTÁŘE: Z filmu 9 a 1/2 týdne - I jídlo může být neskonale sexy

Nechávají rozehrát dráždivost své postavy a ženskost vlastní chůze. Nosí šaty s hlubokými výstřihy, vysoké podpatky či holé paty. Pod kostýmy nosí korzety. Olizují si jídlo z prstů, nechávají si víno stékat po bradě a do výstřihu. Zahrnují své muže žhavými pohledy a přísliby vyslovenými zastřeným hlasem. Rády trápí žhavými doteky a bezostyšně dávají najevo svou touhu a chtíč.

Nespoutané jako Madonna či Angelina Jolie

Ze své nemravnosti učinily vzrušující zbraň. Rády se oblékají do kůže, podvazků, volánků a nosí divoce rozcuchané vlasy. Užívají si pravidelně svou sadu vibrátorů a natáčejí si svá vlastní erotická videa. Provozují divoké předehry na poloveřejných místech. Rády své muže svazují a hravě se jim zakusují do ušních lalůčků. Šíří kolem sebe nepředvídatelnost, podrážděnost a atmosféru rozkošného nebezpečí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám