Hlavní obsah

Třicet procent žen předstírá orgasmus

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Průměrná Britka souloží devětadevadesátkrát ročně. Ale při čtyřiatřiceti takových milostných dováděních se země nepohne. Z průzkumu mezi čtyřmi tisícovkami žen vyplynulo, že třetina z nich s každým partnerem alespoň jednou předstírala orgasmus. A devadesát procent z těchto mužů nemělo ani tuchy, že vyvrcholení skutečně nepřišlo.

Článek

Zatímco se oddávají milostným hrátkám se svým partnerem, myslí často na úplně jiného muže. K tomu se přiznává dvacet procent žen.

Ale skuteční Don Juanové jásat nemohou. Přes 80 procent Britek přiznalo, že raději zůstanou ve vztahu s mužem, který je sice neuspokojí třikrát za noc jako skutečný král orgasmů, ale projevuje jim city a má o ně skutečný zájem. Jen minimum žen se spokojí s citovým chladem, byť je vyvážen dokonalou postelovou jízdou.

Patnáct procent žen věří, že technicky špatný sex se dá zlepšit a muži se mohou naučit, jak na to.

"Chlapi prostě musejí o sexu s partnerkami více mluvit. Měli by si dát trochu času s objevováním tajných komnat na ženině těle, pak teprve jít na věc," tvrdí John Sewell ze společnosti OnePoll, která výzkum provedla.

Reklama

Související témata:

Související články

Sexuálními poruchami trpí téměř polovina žen

Sexuální dysfunkce trápí téměř každou druhou ženu. K tomuto závěru přišli vědci z lékařských fakult při Yale University v New Havenu a při Yeshiva University...

Výběr článků

Načítám