Hlavní obsah

Tři největší chyby, kterých se muži při sexu dopouštějí

Novinky, bok

Sex je součástí života každého člověka. Mužský a ženský pohled na něj se ale poněkud liší. Možná proto i přes jinak velmi uspokojivý první milostný akt nemá řada potenciálních vztahů šanci na další rozvíjení. Odborníci na vztahy přinesli několik situací, které by měli mít především pánové na paměti, pokud chtějí s potenciální partnerkou mít šanci na vážnější vztah.

Foto: Profimedia.cz

První sex s novým partnerem může být úchvatný, pokud ale partner hned po něm odpadne, nesetká se to většinou s přílišným pochopením.

Článek

Vyhlídka prvního sexu s novou partnerkou je lákavá a vzbuzuje v mužích více či méně bujné fantazie. I při dobrém plánování ale nemusí sex dopadnout tak uspokojivě, jak si mnozí plánují, a tím zrovna nemyslíme přímo sexuální selhání.

Na vině podle odborníků bývají někdy jisté výroky či chování mužů při nebo po prvním sexu. Podívejte se s námi na krátký přehled některých situací, které mohou vyhlídky mužů na další sex poněkud zhatit, tak jak je uvedl server AskMen.

"Výtuh" ihned po sexu 

Úchvatný první sex může být vskutku vyčerpávající, ale rozhodně by to nemělo dopadnout stavem, kdy se muž ihned po vyvrcholení otočí na bok a "odpadne". Byť byl sex sebelepší a i žena je příjemně unavena, nejedna se chce po milování s partnerem ještě mazlit a cítit blízkost nového milence. Okamžitý "výtuh" po sexu nebo předstíraný nezájem ze strany muže, tak může předznamenat rychlý konec počínajícího vztahu.

Podle odborníků je navíc únava či spánek mužů jen předstíraný, protože se pánové mnohdy bojí všetečných otázek nebo poznámek od žen. Ať je to jak chce, takové chování je zkrátka nepřístojné. Takže pánové, zatněte zuby a vydržte to!

Svěřování se s nezajímavými sny

Každý o něčem někdy sní, a jelikož jsou to naše sny, nemusí se každému líbit. Vás možná nadchne, že se vám zrovna minulou noc zdálo o bývalé učitelce z páté třídy, která vás honila nahá po škole s rákoskou, ale ženě to zrovna super připadat nemusí.

Takže pozor s čím vším se svěřujete (to platí i pro ženy). Pokud to nebudou zrovna stoprocentně spolehlivá čísla do loterie, nebo sen, kde vaše nová partnerka představuje sexuální bohyni, pak to žena vědět nemusí.

Opatrně se sexuálními pomůckami

Hračky pro dospělé k sexu prostě patří. Jelikož se ale jedná o věc, která nemusí vyhovovat každému, je dobré si partnerku nejdříve oťuknout, zjistit, co se jí líbí, a teprve potom třeba navrhnout nějaké to zpestření. Jinak vaše sexuální poznávání skončí dřív, než byste chtěli.

Přečtěte si také
Jak věda bojuje proti stárnutí a vráskámBotulotoxin, kyselina hyaluronová či laser, i to jsou metody, které ženy stále častěji volí v boji proti vzniku vrásek.Více se dočtete ve čtvrteční příloze deníku Právo Café.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč není dobrý nápad mít sex se svým ex

Rozchod není nikdy legrace, zvlášť když vás partner po sexuální stránce dokonale uspokojoval. Vyspat se s ním i po ukončení vztahu tak může být velmi lákavé...

Jak poznat, zda je právě On ten pravý

Přesto, že bychom si to přály, neexistuje žádná magická odpověď na hledání dokonalého partnera. Objevit, zda je právě on ten pravý, trvá obvykle nějaký ten...

Výběr článků

Načítám