Hlavní obsah

Svatební noc prožijí v rakvi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PATTAYA

Společné zájmy sbližují, a tak není divu, že světově proslulí thajští výstředníci a držitelé různých kuriózních rekordů Kanjana Kaetkeowová (36) a o sedm let mladší Montri Siangwong se rozhodli uzavřít sňatek. Uskuteční se 14. února, jeho vyústění však bude jiné než u dalších párů, které vstoupí do manželství o svátku Sv. Valentýna.

Článek

Po obřadu a tradiční hostině totiž novomanželé ulehnou do rakve, pod jejímž víkem společně prožijí svatební noc. "Poněkud morbidní prostředí jim při fyzickém zpečetění svazku vadit nebude," tvrdil šéf zábavního parku Ripley´s World of Entertainment v letovisku Pattaya, který celou akci organizuje.

"V minulosti už trávili noci v daleko příšernějších situacích," dodal. Připomíná, že nevěsta se proslavila tím, že prožila dvaatřicet dní zavřená v jedné místnosti s 3400 jedovatými škorpióny, kteří se vydávají na lov kořisti po setmění a jejichž bodnutí může mít pro člověka smrtelné následky.

Ženich nosil na těle jedovaté stonožky

Ženich si zase vysloužil zápis do Guinnessovy knihy rekordů tím, že si osmadvacet dní hýčkal přímo na těle rovnou tisícovku stonožek, jejichž kusadlovité nožky jsou zakončeny jedovatými drápky. Podobně jako na úspěch jejich předchozích kuriózních aktivit i na průběh a výsledky svatební noci Montriho a Kanjany mohou návštěvníci zábavního parku uzavírat sázky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám