Hlavní obsah

Sperma mladých mužů prý za nic nestojí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DÁNSKO

Šedesátiletí muži mají údajně kvalitnější sperma než dvacetiletí mladíci. Tvrdí to alespoň studie, kterou uskutečnili dánští vědci.

Foto: archiv Miss Junior

Finalistky soutěže Miss Junior mají denně na programu pohybové aktivity. V Aqua parku Špindl byůla krom volného plavání na programu hodinu aerobiku.

Článek

Spermabanky možná budou muset přehodnotit kritéria pro výběr dárců. Závěry výzkumu, jemuž se podrobilo tisíc mužů všech věkových skupin, jsou totiž více než překvapivé i pro samotné odborníky.

Dánští vědci si jsou naprosto jisti a nevyvratitelně tvrdí, že sperma mladých mužů je méně kvalitní než sperma jejich vrstevníků o mnoho let starších. Dnešní dvacetiletý mladík má ve srovnání se šedesátiletým starcem až o polovinu méně spermií, uvedl server Ananova.

Kuřačky znehodnocují sperma svých synů

Vinu údajně nesou ženy - kuřačky, kterým se rodí synové, jejichž sperma v dospělosti nedosahuje požadovaných hodnot.

Profesor Jens Bonde, který se na studii podílel, dále uvedl, že 50 procent mladíků ve věku 20 let má navíc blízko k neplodnosti. 

Reklama

Související témata:

Související články

Za zneužití spermatu vysoudil milión

Částku jeden milión korun vysoudil ve středu na pražské gynekologické klinice 37letý muž, který se u pražského městského soudu domáhal několik měsíců...

Výběr článků

Načítám