Hlavní obsah

Slavný polyamorní vztah, jenž byl dáván za vzor, se rozpadl po pěti letech soužití

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná trojka, jež spolu sdílela manželské lože a světová média o ní hovořila jako o ideálním vztahu pro výchovu dětí, se po pěti letech společného soužití rozpadla. Skončila tedy i pohádka, že polyamorie, a tedy láska tří a více lidí, může být tím nejlepším řešením pro partnerské vztahy.

Foto: Profimedia.cz

V době, kdy vztah ještě fungoval. Fotka z roku 2017 z televizní show This Morning. Zleva: Brooke Sheddová (31), Adam Lyons (38), Jane Shalakhová (29).

Článek

Brooke Sheddová (31) z amerického Texasu chodila s Adamem Lyonsem (38) tři roky, když společně potkali Rusku Jane Shalakhovou (29), do které se zamilovali a utvořili mileneckou i partnerskou trojku.

Brooke v té době měla již syna Olivera z předchozího vztahu a následně si pořídila i dvě děti s Adamem, který se činil a počal syna i s Jane. Společně tak vychovávali čtyři děti jako „vlastní“, přičemž o většinu věcí se starala Brooke, včetně domácího vyučování starších dětí.

Adam se pak veřejně prezentoval jako nejšťastnější muž na planetě a v médiích polyamorii, kde vztah tvoří jeden muž a dvě ženy, prezentoval jako nejlepší uspořádání pro výchovu dětí i partnerství.

„Tolik našich přátel žije v klasickém dvoučlenném partnerství, kdy spolu vychovávají děti a prožívají každodenní povinnosti, přičemž neustále žonglují mezi svými životy. V polyamorním vztahu je to všechno ale mnohem snazší. Jedinci se mohou vystřídat, tudíž mají i dostatek času na sebe samé,“ řekl pro Daily Mail v roce 2017 Adam.

Vztah ve třech – fenomén 21. století

Vztahy a sex

Když se ho novináři zeptali, jak funguje jejich intimní život, rád hovořil o tom, jak se svými ženami sdílí jednu velkou postel, do které ale mají děti přísný vstup zakázán, přičemž on vždy leží uprostřed.

„V ideálním stavu se milujeme všichni tři najednou. Někdy to člověk ale cítí jinak a má tendenci dát zbylé dvojici trochu více soukromí,“ vysvětloval tehdy Adam.

Samozřejmě občas některá z žen pocítila i žárlivost. „V takový okamžik jsem si ale vždy řekla, že miluji oba a chci, aby byli šťastní, a nepříjemné pocity byly ty tam,“ dodala tehdy Brooke.

Prezentace v médiích ale evidentně neměla s realitou příliš společného. Přestože Brooke při oznámení rozpadu vztahu na Adama pěla jen chválu, k Jane už tak přívětivá nebyla. Navíc oficiálně přiznala, že poslední rok už v podstatě žili odděleně, kdy Adam sice udržoval individuálně vztahy s oběma ženami, ale ty se již spolu nestýkaly.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

With @brookfast

Příspěvek sdílený Adam Lyons (@thedatingcoach), Pro 16, 2019 v 11:03 PST

V současné době tak žije Adam již oficiálně jen s Jane, nicméně své představy života v polyamorním vztahu se nevzdává. Což potvrzuje i sdělení jisté Evy, s níž se Jane s Adamem setkali v Anglii a která pak na sociálních sítích sdílela fotku, kde byla s Adamem v láskyplném obětí s popiskem: „Všechno nejlepší k narozeninám tomuto úžasnému muži. Díky setkání s vámi jsem se stala nejšťastnější dívkou na světě. Jsi mým sluncem, měsícem a prostě vším. Vše, co v životě udělám, bude jen pro tebe. Navždy spolu.“

O čem sníme aneb Nejčastější sexuální fantazie

Vztahy a sex

Deník Daily Mail nyní upozorňuje na firmu Adama, tedy společnost Psychology Hacker, která nabízí lidem kontroverzní psychologické poradenství. Sám Adam Lyons se považuje za vztahového kouče.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám