Hlavní obsah

Slavní otcové, kterým rodičovství svědčí

Novinky, bok

Pohled na pěkného muže jistě každou ženu potěší. Pokud jde navíc o sexy jedince, který se pyšní vlastními potomky, je to pro mnohé dámy doslova lákadlo. Podívejte se s námi na přehled několika nejznámějších slavných otců, jimž rodičovství vyloženě svědčí.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Phillippe

Článek

Stejně jako se muži rádi podívají na krásnou modelku či herečku, ženy se rády podívají na pohledného muže s vypracovanou postavou. Pokud se navíc na mužské fotografii spojí sexy vzhled s péčí o (nejlépe malého) potomka, je úspěšnost u ženské populace téměř zaručena, uvádí server Firsttoknow.

Možná právě proto můžete v mnoha časopisech či na internetu vídat stále dokola fotografie slavných tatínků, kteří dovádějí se svými dětmi. Tu na procházce, tu na výletě nebo u moře.

Podívejte se s námi na několik hollywoodských sexy tatínků, kteří jsou vděčným tématem řady ženských časopisů.

Ryan Phillippe 

Když se vám na první poslech jména nevybaví, o koho jde, nevadí. Herec Ryan Phillippe je bývalý manžel slavnější herečky Reese Whiterspoonové. Hrál například v hororovém snímku Tajemství loňského léta, ve spojení s jeho bývalou ženou si ho můžete vybavit ve filmu Velmi nebezpečné známosti.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Phillippe s dětmi

Ryan má dvě děti, čtrnáctiletou dceru Avu Elizabeth a desetiletého syna Deacona.

Matthew McConaughey 

Čerstvý držitel Oscara, herec Matthew McConaughey, má se svou ženou Camilou Alvesovou celkem tři děti. O tom, že se jedná o úspěšného a navíc velmi pohledného herce, není pochyb.

Foto: Profimedia.cz

Matthew McConaughey

Své kouzlo pro mnohé fanynky neztratil ani poté, kdy kvůli roli ve filmu Dallas Buyers Club, za kterou získal Oscara, drasticky zhubl.

Brad Pitt 

V přehledu slavných a pohledných tatínků nesmí určitě chybět ani známý herec a partner neméně slavné herečky Angeliny Jolie Brad Pitt. Pár spolu vychovává celkem šest dětí.

Foto: Profimedia.cz

Věřili byste, že herec Brad Pitt už oslavil padesátku?

Channing Tatum 

Do řad novopečených tatínků se v minulém roce zařadil i herec Channing Tatum. Před hereckou kariérou se živil jako model a tanečník.

Foto: Profimedia.cz

Channing Tatum s manželkou

Chris Hemsworth 

V přehledu slavných tatínků nechybí ani Australan Chris Hemsworth. Svalnatý představitel mocného Thora, boha hromu, se objevil ve filmu už v roce 1988, výrazně se ale do povědomí dam dostal až právě rolí mocného Thora.

Foto: Profimedia.cz

Chris Hemsworth

S manželkou Elsou Patakyovou vychovávají prvorozenou dceru Indii Rose, v nejbližších dnech očekávají narození dalších potomků, dvojčat.

David Beckham 

Opomenout bychom jistě také neměli slavného fotbalistu a otce čtyř dětí Davida Beckhama. Ten má tři syny a dceru s bývalou členkou slavné dívčí skupiny Spice Girls a nynější úspěšnou módní návrhářkou Victorií Beckhamovou.

Foto: Profimedia.cz

David Beckham s dcerou Harper Seven

Orlando Bloom

Trojský či elfí bojovník, princ, pirát nebo voják. To je jen malý výčet rolí dalšího slavného a pohledného tatínka, britského herce Orlanda Blooma. Ten má s manželkou Mirandou Kerrovou (nežijí spolu) syna Flynna.

Foto: Profimedia.cz

Orlando Bloom se synem

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám