Hlavní obsah

Sexuální vášnivci - pozor na sousedy a pouliční kamery!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTIAGO DE CHILE

Pořádnou smůlu měl jeden páreček milenců, který neudržel na uzdě svůj sexuální chtíč. Jejich milování na ulici uprostřed chilského města Osorno zachytila bezpečnostní kamera umístěná jen pár metrů od místa jejich hrátek.

Foto: archiv NDM Ostrava

Školám je nabízen doprovodný workshop i k inscenaci Balada pro banditu režiséra Petra Gábora.

Článek

Pouliční milenci, kteří si to rozdali v neděli před osmou hodinou ranní v centru města Osorno ležícího 940 kilometrů jižně od Santiaga, budou muset zaplatit pokutu za "porušení morálky a dobrých mravů". Policie je zadržela těsně "po činu", a to na rohu ulice, kde k milostným hrátkám došlo.

Touha byla silnější

Na nezvyklé představení upozornili policii nejen chodci, ale i automobilisté a obyvatelé okolních domů, kteří nevěřícně sledovali scénu jak z pornofilmu odehrávající se na chodníku. Protagonisté ve věku 29 a 41 let pouze vysvětlili, že po noci strávené na jedné fiestě už to nemohli vydržet. Paradoxem je, že na své žhavé chvilky upozornili z velké části sami. Při aktu se totiž chovali prý velmi hlučně.

"Údajně to nemohli vydržet. Ničeho nelitovali, ani se neomlouvali. Tvrdili, že si užili jako nikdy před tím," uvedla policie ve zprávě pro tisk. 

Hrozí jim jen pokuta

Dvojice byla propuštěna po několika hodinách strávených na komisařství, ale musí se dostavit k soudu, který jí vyměří trest za porušení zákona o slušnosti a dobrých mravech. Milenci však mají štěstí, protože mohou být pouze pokutováni částkou od 4189 do 25.134 pesos (180 až 1090 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám