Hlavní obsah

Cudnost stranou, sex na prvním rande mnoha lidem nečiní problém

Novinky, lin

Každá žena má jiná pravidla pro randění. Jedna na prvním rande nedopřeje svému protějšku ani polibek, jiná spoléhá na zlaté pravidlo tří schůzek. Další skupinou jsou pak ženy, které jdou do každého počínajícího vztahu po hlavě a nestydí se první setkání zakončit v posteli. Co na to říkají vědci a jak hovoří čísla?

Foto: Profimedia.cz

Sex na prvním rande není neobvyklý.

Článek

Výzkum seznamovací aplikace Jaumo, který zkoumal odpovědi celkem 30 000 lidí z Velké Británie, Německa, Spojených států amerických a Kanady odhalil, že celkem 59 % členů zmíněné seznamky je ochotno již na první schůzce mít se svým protějškem sex.

Co se týče žen, jako „nejpřístupnější” se ukázaly Kanaďanky, celkem 59 % z nich totiž uvedlo, že by jim sex na prvním rande nevadil. Druhé v pořadí byly s hodnotou 48 % Američanky a bronzovou příčku obsadily Britky, pro sex na první schůzce hlasovalo celkem 40 % z nich.

Muži k tomuto tématu přistupovali značně otevřeněji. Pro sex na první schůzce hlasovalo 73 % Britů a 64 % Američanů. V Německu pak byla čísla v rámci pohlaví nejrozdílnější, 73 % Němců by se sexem nemělo problém, zatímco Němky by ho na první schůzce povolily pouze ve 23 % případů.

Výzkum se rovněž zabýval otázkou nechráněného sexu a výsledky byly více než překvapivé. Jako nejotevřenější země se podle Daily Mailu ukázala Kanada. Tamějším obyvatelům mužského pohlaví by nechráněný sex nevadil v 65 % případů. U žen pak čísla klesla na 59 %. Jako nejopatrnější se ukázaly Němky, které by se k sexu bez ochrany uchýlily pouze v 8 % případů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám