Hlavní obsah

Rozvod mu přinesl štěstí ve hře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Randy Flatcher z americké Indiany už myslel, že jeho život pozbyl smyslu. Stíhala ho jedna tragédie za druhou, než teprve dva dny po rozvodu s nevěrnou manželkou vyhrál milión dolarů. Dnes všechna úskalí překonal a plánuje nový život.

Foto: Zlín Film Festival

Klapka od Radomily Trojanové

Článek

Randyho žena Tara si našla milence, s kterým ji podváděný muž našel jednoho dne v posteli přímo při činu. Navíc zjistil, že jde o souseda, s nímž dosud udržoval dobré kamarádské vztahy.

To byla poslední kapka do poháru hořkostí. Pár měsíců předtím při srážce s jelenem zničil své auto a navíc zjistil, že jeho pes má rakovinu. Svého miláčka Molly proto musel nechat utratit.

Po rozvodu se vše změnilo

Po nedávném rozvodu, který ukončil jeho čtyřleté manželství, se domníval, že jeho život se blíží ke konci. Již dva dny poté se však dění začalo ubírat opačným směrem.

Díky loterii, v níž pravidelně sázel již několik let, totiž vyhrál milión dolarů. "Několik hodin jsem byl v naprostém šoku," sdělil šťastlivec, který pracuje jako elektrikář a jehož odcitoval zpravodajský server Ananova.

"Trvalo mi několik minut, než jsem se vzpamatoval. Byl to neuvěřitelný a úžasný pocit, který jsem ještě nezažil. Zvláště potom, co se letos všechno přihodilo."

Hned začal plánovat nový život. Pořídí si novou motorku Harley Davidson, koupí si nového psa a v zimě poletí na dovolenou. Zároveň přiznal, že věří v osud. "Dříve či později se vše obrátí. Já jsem toho zářným příkladem," vzkázal všem osobám, které stále stíhají samé trable.

Reklama

Související témata:

Související články

Chilankám svitla naděje na rozvod

Chile je jednou z mála zemí, která nepovoluje rozvody, ale jak se zdá, blýská se na lepší časy. Parlamentu už totiž byl předložen návrh zákona, který...

Svobodná Norka se má rozvádět

Plnými doušky vychutnávala veškeré svody, které skýtá svobodný stav, dvaadvacetiletá Norka. Humor ji přešel ve chvíli, kdy v dopisní schránce objevila...

Výběr článků

Načítám