Hlavní obsah

Richardsová čeká první dítě, Sheen jásá

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Své první dítě čeká Denise Richardsová, jedna z mnoha dívek Jamese Bonda, hvězda filmu o agentovi 007. Otcem je neméně známý herec Charlie Sheen, známý například z Žhavých výstřelů, za něhož je Denise provdána od loňského června.

Foto: Josef Zajíc

Divadlo loutek Ostrava se svoji alternativní scénou. 28.2.2013

Článek

Pro svět stříbrného plátna i přátele hereckého páru je to velké překvapení. Vždyť manželé hned po svatbě veřejně prohlásili: "Rodina? Nic takového opravdu neplánujeme."

Známí Denise a Charlieho tvrdí, že svobodomyslný bohém Sheen se dětem dlouho velice bránil. Ovšem poté, co začal natáčet sitcom Two And A Half Men (Dva a půl muže), který měl ve Spojených státech před pár dny premiéru, prý jeho tvrdá mládenecká povaha roztála. Z Charlieho se prý stává typický "taťka".

Zavinil to malý herec

Za proměnou hercova názoru na rodičovství zjevně stojí dětská hvězda zmíněného komediálního seriálu Angus T. Jones. "Když jsme se s Denise vzali, o dětech jsme nemluvili. Ani já, ani ona jsme si nedokázali představit, že by rodina a děti mohly být tím, co nás v blízké budoucnosti potká. Pak jsem ale dostal roli otce a neuvěřitelně jsem se do ní vžil. Uvědomil jsem si, že rodina je přesně to, co mi v životě chybí," potvrdil Charlie šťastnou zprávu o těhotenství své ženy.

Potomek se dvaatřicetileté Richardsové a osmatřicetiletému Sheenovi narodí příští rok na jaře. Manželé však odmítli médiím sdělit přesný termín. Tají také, zda už mají vybraná jména. "Na to je ještě brzy," míní Denise. Jejich přátelé nicméně soudí, že děcko ponese jméno některé ze slavných filmových postav.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám