Hlavní obsah

Při hádce nakousnul své manželce ucho

BERLÍN

Němečtí manželé, kteří spolu již půl roku nežijí, se chtěli udobřit. Nevyšlo jim to. Veškeré úsilí zmařil muž, který své bývalé milé prokousnul ucho. Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

Foto: Tomáš Znojemský

Lenka Dusilová v pavilonu pro Reinerovu fresku

Článek

Oba se náhodou potkali v nočním podniku. Právě v něm je napadlo, že by to spolu mohli opět zkusit, napsal deník Daily Records. 

Vzájemné urážky

Mezi manžely se však po pár minutách rozpoutala krutá hádka a oba nešetřili ani hrubými výrazy. Osmatřicetiletý muž svou choť označil za běhnu, ona mu na oplátku vmetla do tváře, že je naprosto neschopný a nepoužitelný.

To Němce, který se večer v baru Moenchengladbach notně posilňoval alkoholem, značně pobouřilo, v náhlém návalu vzteku se 41leté ženě zakousnul do jejího ucha a natrhnul jí ho.  

Lékařům se podařilo ucho přišít. Jejich vztah však definitivně skončil, žádné další pokusy o smíření se podle policie konat nebudou a manželé se co nejdříve rozvedou.

Reklama

Související témata:

Související články

Při pokusu o polibek ukousla manželovi jazyk

Prudké manželské hádky při nejlepším končívají krátkodobým mlčením v domácnosti, v horších případech se jeden z partnerů uchýlí k fyzickým útokům. Žena...

Chce rozvod kvůli hádkám ženy s matkou

Obyvatel východní Číny podal u soudu žádost o rozvod, protože se jeho choť neustále hádá s matkou. Ve středu o tom informoval čínský tisk.

Po kastraci ubodal manželku

Padesátiletá Němka z města Kassel uřízla svému muži penis. Kastraci provedla 25centimetrovým nožem na chleba. Stejné kuchyňské náčiní pak použil její manžel,...

Výběr článků

Načítám