Hlavní obsah

Po čem se ženy cítí nejvíc sexy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Způsobů, jak si dodat sebevědomí, například před prvním rande, může být několik. Někdo si dá panáka, jiný absolvuje kurz asertivity... Pro ženy jsou tu čistě ženské způsoby. Rtěnka, výstřih nebo horká koupel, to vše způsobí, že se žena cítí najednou víc sexy. Nechte se inspirovat výsledky průzkumu serveru Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Nejvíce žen se cítí sexy poté, co na sebe stříknou parfém.

Článek

Šarlatová rtěnka a lak na nehtech či rafinovaný výstřih - to jsou věci, které nenechají většinu mužů chladnými. Podle nejnovějšího průzkumu jsou to ale zároveň nástroje pro ženy, které způsobí, že se samy cítí víc sexy.

Polovina z 2000 dotázaných žen se shoduje, že vůbec nejvíc sexy se cítí poté, co na sebe nanesou oblíbený parfém.

Asi nepřekvapí, že k podobnému efektu napomůže i nový účes či barva vlasů. To pomáhá k sexy pocitu celé třetině žen. Jenže je jasné, že pro většinu z nás není reálné chodit ke kadeřníkovi každý den. I tak ale není třeba zoufat, skoro polovina žen uvádí, že k tomu cítit se okamžitě sexy a v lepší náladě stačí jen nasadit široký úsměv (46 procent).

Ženy se moc nesnaží být sexy

Navzdory rychlým receptům na sexy pocit se průměrná dotázaná žena cítí skutečně neodolatelně jednou týdně, a to obvykle v sobotu večer. "Průzkum ukázal, že ženy sice přesně vědí, po čem se cítí dobře a sexy, leč nedělají to příliš často," shrnula Sara Wolversonová z firmy Superdrug, která téma průzkumu zadala.

Možná to souvisí i s tím, že dámy se cítí více sexy, pokud proceduře věnují hodně času. Shodlo se na tom 33 procent žen. Souvisí to bezpochyby s těmito procedurami z výčtu: dlouhá koupel, krémování samoopalovacími prostředky, žehlení či natáčení vlasů, a pod. Devatenáct procent respondentek se zase cítí sexy, pokud chodí pravidelně cvičit.

Průměrná respondentka stráví 38 minut přípravou na rande, ale jen 10 minut úpravou zevnějšku předtím, než vyrazí do práce. Přitom péče o zevnějšek se vyplatí. Šest z 10 žen uvedlo, že už jim neznámý muž řekl, že vypadají sexy. Sedmdesát procent z nich to potěšilo až rozpálilo. Je proto smutné, že jen sedm procent respondentek uvedlo, že se cítí sexy každý den v životě.

Po čem se ženy cítí nejvíc sexy
1. Nanesení oblíbeného parfému
2. Nasazení širokého úsměvu
3. Nalakování nehtů
4. Změna či zvýraznění účesu
5. Dlouhé vyrovnávání vlasů
6. Zvýraznění výstřihu
7. Dlouhá horká lázeň
8. Nohy vystavené na odiv
9. Nasazení push up podprsenky
10. Pedikúra
11. Nanesení výrazného očního líčení
12. Pravidelné cvičení
13. Dlouhé natáčení vlasů
14. Aplikace červené rtěnky
15. Oblečení přiléhavého topu
16. Depilace
17. Aplikace samoopalovacího krému
18. Nasazení falešných řas
19. Oblečení minisukně
20. Ozdobení se hromadou šperků

Reklama

Související témata:

Související články

Jak mohou muži zvýšit svou atraktivitu

Jsou muži, kteří jsou již od přírody dostatečně přitažliví, nebo mají určité charisma, které jim zaručuje úspěch u opačného pohlaví. Jsou ale bohužel i mnozí...

Ovulace může pomoci při svádění

Každá žena by chtěla znát své plodné dny a předejít tak neplánovanému početí. Jen málokterá si ale uvědomuje, že právě v tomto období jsou ženy pro své muže...

Výběr článků

Načítám