Hlavní obsah

Pětina žen by s nevěrou neotálela, muži jsou prý zdrženlivější

– Londýn

Pětina žen dnes otevřeně přiznává, že když má šanci užít si s přitažlivým mužem sex, neváhá této šance využít, i když má partnera. Přitom k podobnému činu se přiznává jen každý jedenáctý muž. Ovšem není jasné, zda jsou ženy pouze upřímnější v této otázce, či zda se skutečně nevěry dopouštějí častěji.

Foto: Profimedia.cz

Nejochotnější k nevěře jsou ženy mezi 35 a 40 roky.

Článek

Ze studie mezi třemi tisíci dospělými Brity také vyplynulo, že nejochotnější k nevěře jsou ženy mezi 35 a 40 roky.

Zajímavé také je, že ačkoli jsou ženy k nevěře přístupné, u partnera by ji tolerovaly jen minimálně. Zatímco mezi muži odpustí nevěru patnáct procent, mezi ženami jen dvanáct procent.

Mladé ženy lákají ženáči

Čtvrtina svobodných dívek nemá žádné zábrany při svádění zadaného či ženatého muže. Zálusk na zadanou či vdanou ženu přiznává ale jen dvanáct procent mužů.

„Někdy potřeba zažít mateřství převálcuje morální hodnoty a postoje ke svádění ženatého muže,“ komentovala studii Loarraine Adamsová ze společnosti Coffee and Company, která průzkum provedla.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč chodí muži do nevěstinců

Prostituce je nejstarší řemeslo na světě. Existovala, existuje a existovat bude, protože žije z mužských potřeb, které jsou nadčasové. Důvodů, proč muži...

Jak poznat, že je vám partner nevěrný

Mužskou nevěru žena ve velké většině vytuší okamžitě. Z části díky své intuici, která pracuje téměř bezchybně, dílem na základě vyhodnocení skutečných indicií....

Výběr článků

Načítám