Hlavní obsah

Orální sex má zachránit řidičku před odsouzením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CONNECTICUT

Žena, která minulý týden stanula před soudem, jelikož v roce 1999 způsobila dopravní nehodu v americkém Connectitutu, při níž zemřel spolujezdec, se hájila vskutku neobvyklým způsobem. Uvedla, že ve skutečnosti neseděla za volantem, nýbrž na místě spolujezdce a řidiči poskytovala orální sex.

Foto: Josef Sekyra
Článek

Třiatřicetiletá Heather Specyalski byla obviněná z neúmyslného zabití podnikatele Neila Esposita, napsal internetový server Short News.

Zatímco obžaloba vychází z přesvědčení, že mladá dáma v době nehody vůz značky Mercedes řídila, obhajoba se k soudu dostavila s teorií, že Heather za volantem neseděla.

Prý zemřel při orálním sexu

Údajně se měla vyskytovat na místě spolujezdce a provádět orální sex řidiči Espositovi, který nezvládl řízení, narazil do řady stromů a na místě zemřel.

Obhájce Jeremiah Donovan svou tezi podpořil tvrzením, že kalhoty oběti byly rozepnuty a částečně svlečeny. "Mohl si je ale rozepnout, protože chtěl ukázat své pozadí řidičům, s nimiž mercedes závodil. Nebo protože chtěl močit. Nebo protože se necítil dobře,"opáčila obžaloba.

Soudce Robert Holzeberg se před neobvyklou obhajobou nepozastavil, pouze uvedl, že každý má právo se hájit, jak uzná za vhodné. "Na právnické fakultě mi ale nikdo neřekl, že lidé mohou na veřejnosti vytahovat i takovéto detaily," poznamenal.

Reklama

Související články

Sex ve vesmíru bývá příliš komplikovaný

Kosmický sex je tak trochu vojenské tajemství. Ve veřejně přístupných tiskových materiálech ale existuje dokument NASA n 12-571-3570, který potvrzuje testy,...

Orální sex způsobuje rakovinu úst

Čerstvá studie francouzského lékařského týmu, kterou zveřejnil britský časopis New Scientist, prokázala, že orální sex zvyšuje riziko rakoviny úst. Vědci...

Nor sestavil příručku penisů

Sexuolog Esben Esther Pirelli Benestad z Norska chystá zajímavou publikaci, podle níž budou moci muži porovnávat vlastní pohlavní údy. Příslušníci silnějšího...

Výběr článků

Načítám