Hlavní obsah

Opilého ženicha doprovodila policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Šestatřicetiletý Němec zapíjel svůj sňatek ještě před obřadem, až se málem vůbec neoženil. Zpil se do němoty, přesto usedl za volant svého vozu a odvážně zamířil na radnici. K oltáři ho nakonec dovedli policejní strážníci. Informoval o tom zpravodajský server Short News.

Foto: Archiv H. a P. Ulrychových

Hana a Petr Ulrychovi

Článek

Opilý ženich při cestě do květinářství, v němž chtěl zakoupit svatební kytici, havaroval. Přivolané policejní hlídce na místě vysvětlil, že strávil velice divokou noc, kde se loučil se svobodou.

Kupodivu pro něj měli strážníci pochopení - dovezli ho na obřad a novomanželům dokonce pogratulovali.

Teprve po uzavření sňatku odvezli opilého muže na stanici v Brémách, kde s ním sepsali protokol, píše se v policejním prohlášení.

"Bude se muset nějaký čas obejít bez řidičského průkazu. Zato má ale čerstvý oddací list," pousmál se jeden z policistů.

Reklama

Související články

Snoubenci pozvali na svatbu cizí lidi z ulice

Belgický pár, který letos v lednu zamířil k oltáři, na svou svatbu pozval naprosto cizí hosty, které nikdy v životě neviděl. Snoubenci se tak vyrovnali...

Turecký velikán marně shání nevěstu

Obyvatel malé turecké vesničky Sultan Koes měří 240,9 centimetru a aspiruje tak na zápis v Guinnessově knize rekordů jako největší muž na světě. Výška mu však...

Výběr článků

Načítám