Hlavní obsah

Omylem rozeslala intimní e-mail neznámým lidem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Mladá manažerka z Velké Británie Sharon Dysonová omylem odeslala e-mailovou poštu svému milenci s intimními detaily desítkám známých i neznámých adresátům. Nevšimla si totiž, že odpovídá na hromadný e-mail, který si později s chutí přečetli naprosto nezasvěcení lidé.

Foto: Zdeněk Žalský

Miroslav Kalousek v Plzeňce

Článek

Pětadvacetiletá obyvatelka metropole psala ze služební cesty v Austrálii milostný dopis svému příteli Alexi Hewsonovi. Ptala se ho, zda se mu poslední sex po telefonu líbil stejně jako jí. "Přála jsem si, abych byla na druhém konci a pozorovala tě," vyznala se zamilovaná pisatelka.

"Spálenina na zádech mě svědí. Potřebuji, abys mě natřel zvláčňujícím krémem. Taky musíme sehnat nějaký masážní olejíček," pokračovala Sharon a přiložila pár vět o tom, kolik při posledním styku prožila orgasmů.

Na konci textu Dysonová zmírnila sexuální náboj a napsala, že musí napsat pár "úlisných děkovných e-mailů obchodním partnerům.

Spletla se

Při odesílání pošty si Londýňanka nevšimla, že odpovídá na milencův běžný e-mail, který rozeslal asi třiceti svým známým. Automatickou odpovědí se tak Dysonové dopis nedopatřením dostal ke všem osobám, jimž Hewson původně psal. 

Pikantní pošta nechtěné adresáty pobavila natolik, že se o něj chtěli podělit s dalšími svými kolegy a kamarády, proto jej šířili dále. Text s celou historkou se dostal až do rukou novinářů, deníky Daily Mail a Daily Mirror jej dokonce s radostí otiskly.

Sharon bylo po návratu do zaměstnání sděleno, že jí hrozí výpověď. "Psaní obscénních e-mailů je proti našim předpisům," uvádí se v prohlášení agentury, která se zabývá zprostředkováním práce pro studenty.

Reklama

Související témata:

Související články

Plánování sexu muže zbytečně stresuje

Muži, kteří s partnerkami plánují čas či dokonce místo pohlavního styku, se s poruchami erekce potýkají častěji než pánové, kteří sex ponechávají náhodě...

Výběr článků

Načítám