Hlavní obsah

Nestyďte se za své kouty, holá kůže je znakem nejlepších milenců

Londýn

Holohlavost není jen znakem vysoké hladiny testosteronu a potažmo tedy i vášně. Britští experti nyní potvrdili, že lysí muži to v posteli prostě umějí. Téměř dvě třetiny Evropanek totiž považují sex s dokonale vyholeným mužem za nejlepší.

Foto: Profimedia.cz

Bruce Willis je už zadaný, v březnu si vzal modelku Emmou Hemingovou. Není ale proč zoufat, holohlavců je kolem dost.

Článek

„Pokud sníte o skutečném milenci, pak přestaňte myslet na Hugha Jackmana a jemu podobné a začněte uvažovat o Brucei Willisovi a dalších holohlavcích. A pokud budou mít stejně hladký jako bradu i zbytek těla, pak jedině dobře pro vás,“ cituje britský Daily Mail experty z řad sexuologů a psychologů.

Téměř osmdesát procent žen v dotaznících uvedlo, že by si přálo, aby se jejich partner holil v podpaží. Jenže to není jen otázkou žen. I pětasedmdesát procent mužů uvádí, že preferují sex se ženami, které mají vyholené pohlaví, nebo ještě lépe přímo depilované.

Dvě třetiny dotázaných žen řekly, že sex s mužem vyholeným na celém těle je nejen příjemnější, ale také kvalitnější. Nemalé procento slečen a dam také uvedlo, že si neužily sex s hezounem jen proto, že je odpuzovala jejich srst.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejdůležitějším pohlavním orgánem je mozek

Láska, má překvapivě málo společného se srdcem, kam se tradičně a symbolicky umísťuje, ale hodně s mozkem. Mozek je také nejdůležitějším pohlavním orgánem....

Počítačoví odborníci jsou nejlepší milenci

Většinou nejsou příliš atraktivní a navíc vystupují často jako podivíni, kteří se nehnou od svého monitoru. Takoví jsou téměř všichni IT odborníci a počítačoví...

Výběr článků

Načítám