Hlavní obsah

Neodolatelné mužské přednosti, které se ve vztahu neztratí

Novinky, bok

K tomu, aby muž okouzlil ženu natolik, že s ním bude jeho vyvolená chtít strávit společný život, je zapotřebí vzhled a vzájemná přitažlivost. Když se k tomu ale přidají například některé společné zájmy a určité vlastnosti, kterým ženy jednoduše neodolají, je prý úspěch téměř zaručen.

Foto: Profimedia.cz

Ženy náležitě ocení, když muž umí alespoň trochu tančit.

Článek

Jak je možné, že někteří muži, kteří jsou na první pohled velmi pohlední a sexy, nemají u některých žen takový úspěch jako například jejich méně vzhlední konkurenti? Dovolíme si citovat jedno společenské klišé: vzhled totiž není všechno.

A v určitém pohledu je to i pravda. Ano, přehnaně řečeno, s šeredou si asi nebude nikdo chtít začít, ale mít doma andělského krasavce také není zárukou spokojeného vztahu a štěstí.

Čím se má tedy muž řídit, aby byl pro ženy více přitažlivý? Server Askmen představil přehled několika vlastností, které jsou podle vyjádření žen u svých „nositelů” jednoduše neodolatelné a výrazně zvyšují šance na dlouhodobější vztah.

Tanečník

Kdo by si ze školních let nepamatoval možnost chodit do tanečních s nabídkou naučit se alespoň nějaké základní kroky. Pro pubertální mladíky něco naprosto nepředstavitelného a nudného, a přesto je to právě jedna z věcí, které mohou v budoucnu „přinést ovoce“.

Nejde o to, být zrovna přeborníkem v tanci, ale i základy se cení. A navíc i při neohrabaném pomalém tanci je možné navázat kontakt s osudovou ženou.

Sebedůvěra a vtip

Ne vždy jde o to, vypadat skvěle, být supersportovcem nebo mít tučné konto v bance. Mnohdy je důležitější umět si vážit sám sebe, nestydět se za sebe, vážit si přátel a mít úctu vůči ostatním. Pokud se k tomu přidá ještě vtipná osobnost, je to v očích žen přitažlivější než inteligence.

Umění obejmout 

Ať je žena, jaká chce, vždy bude ráda, když se bude moci schoulit svému vyvolenému do náruče, nechá se obejmout, a bude se tak na chvíli cítit v bezpečí.

Ohleduplnost a upřímnost

Někomu to může znít jako nicotná fráze, ale ohleduplnost je pro ženy potřebná. Vědomí, že jejich partner se nevěnuje jen sám sobě, ale umí naslouchat i potřebám své partnerky, je velkým plusem pro budoucí vztah.

Totéž platí o upřímnosti. Nejde ale o to, říct všechno tzv. na plnou pusu a veřejně věci kritizovat. Jde spíše o to, umět se po pravdě vyjádřit, s čím člověk počítá, o čem sní, po čem touží atd.

Styl 

Každý muž má svůj specifický styl, je tedy náročnější určit nějaký přesný vzhled, který ženy přitahuje. Jednoznačně dávají ale přednost mužům upraveným a dbajícím o sebe než těm, kteří nosí několik dní stejné špinavé tričko.

Humor

Dokázat ženu upřímně a od srdce rozesmát může dát někdy opravdu zabrat. Navíc pokud muž nemá smysl pro humor, půjde to o to hůře. Humor do vztahu jednoznačně patří.

Vášeň a zaujetí

Milostná vášeň je ve vztahu potřebná, stejně tak důležité je ale i zaujetí pro určitou věc. Pokud umí muž něco ocenit (je jedno, co to bude), užívat si to a těšit se tím, ženě to napovídá, že bude podobným způsobem přistupovat i k ní a k jejich vztahu.

Reklama

Související témata:

Související články

Muži zapomínají víc než ženy

Zapomenout na něco více či méně důležitého se určitě během života povede nejednomu člověku. Pokud se to ale opakuje, začne to být dost nepříjemné. V zapomínání...

Výběr článků

Načítám