Hlavní obsah

Největší strašáci současného randění pro muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jestli muže při seznamování, flirtování či randění skutečně něco děsí, pak konverzace pomocí moderních technologií. Alespoň to tvrdí pánský internetový server TSB, podle jehož průzkumu mají muži největší strach z posílání smsek. Co a jak napsat, aby žena neodolala obsahu, je pro muže silně frustrující otázkou.

Foto: Profimedia.cz

Pánové by nikdy neměli začínat konverzaci plochými větami typu: „Jak ses dnes měla? Jaký máš den? Co se děje?“

Článek

Psaní textovek mezi jednotlivými schůzkami vytváří nové příležitosti, jejichž prostřednictvím mohou zamilovaní udělat dojem jeden na druhého. Nebo alespoň doufají, že se jim to podaří. Muže přitom obava, že selžou, doslova frustruje.

Šéfredaktor magazínu Bobby Rio věří, že je na toto téma pravým expertem. Sám sestavil klíčovou sekvenci tří krátkých zpráv, kterými nesmějí pánové začínat konverzaci plochými větami typu: „Jak ses dnes měla? Jaký máš den? Co se děje?“

Z průzkumu magazínu TSB vyplývá, že největší obavou mužů při budování dojmu na vyvolenou ženu jsou právě smsky, jen o něco méně pánů se bojí nepovedené konverzace a toho, jak z ní vybruslit. Necelá pětina mužů tápe v tom, kdy dívku či ženu poprvé políbit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám