Hlavní obsah

Nejodpudivějším mužem roku je Tiger Woods

Boston

Zatímco Johnny Depp je nejpřitažlivějším mužem letošního roku, golfista Tiger Woods se stal tím nejméně přitažlivým pro ženské pohlaví. Sportovec získal titul poté, co se pro něj většina žen vyslovila jako pro nejodpudivějšího muže s nejmenším sexappealem.

Foto: Joe Skipper , Reuters

Tiger Woods - jeho aféry z něj udělaly nejnepřitažlivějšího muže roku.

Článek

„Tiger Woods je atlet v kondici a nevypadá tak špatně, ale jeho totálně šokující dvojitý život je tak otřesnou zprávou, která pobouřila každého. Na té povrchnější úrovni byl dokonalým příkladem, ale stačil jeden špatný úder míčkem a jeho roboticky dokonalá image se proměnila ve změť lží a podvodů,“ vysvětlil Lance Gould, šéfredaktor deníku Boston Phoenix, proč Woods titul získal.

Foto: Profimedia.cz

Mike Sorrentino

V žebříčku nejméně přitažlivých mužů světa se objevil také manžel Sandry Bullockové Jasse James, ten skončil šestý. Podobně jako Woods i on podváděl léta svou choť s milenkami. Desátou pozici obsadila hlava katolické církve.

Foto: Profimedia.cz

Jesse James

Desítka nejméně přitažlivých mužů světa:
1. Tiger Woods
2. Mike Sorrentino
3. John Edwards
4. Kevin Smith
5. John Mayer
6. Jesse James
7. Glenn Back
8. Jay Leno
9. Mark Sanford
10. Papež Benedikt

Reklama

Související témata:

Související články

Ideální muž by rozhodně neměl být dokonalý

Z většiny dosavadních průzkumů vycházelo, že za nejpřitažlivější muže jsou považováni černovlasí, modroocí, upravení dlouháni. Ovšem nejnovější studie...

Výběr článků

Načítám