Hlavní obsah

Nejkratší manželství hollywoodských hvězd

Novinky, Veronika Hušková

Manželství hollywoodských hvězd mnohdy netrvají dlouho. Pár často trpí nedostatkem soukromí, pozorností paparazziů i ne právě pravidelným pracovním rozvrhem. Ve výčtu nejkratších svazků Hollywoodu australského magazínu Cleo jsou ale i taková manželství, která skončila dříve než líbánky.

Foto: Profimedia.cz

Dokud nás smrt nerozdělí...tak to tedy mezi některými hollywoodskými celebritami rozhodně neplatí.

Článek

Ashlee Simpson-Wentzová a Peter Wentz

Délka manželství: 2,5 roku

Foto: Profimedia.cz

Ashlee Simpson-Wentzová a Peter Wentz

Manželství zpěvačky a herečky Ashlee Simpsonové a zpěváka a baskytaristy skupiny Fall Out Boy vypadalo až donedávna jako idylka na hudebním nebi. Jenže počátkem února oznámili, že se rozvádějí. Prý kvůli nepřekonatelným rozdílům. Pár se bral po roční známosti v roce 2008. Ještě ve stejném roce se jim narodil syn, kterému dali výstřední jméno Bronx Mowgli.

Scarlett Johanssonová a Ryan Reynolds

Délka manželství: 2 roky

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johanssonová a Ryan Reynolds

Lamačka mužských srdcí Scarlett Johanssonová a šestý nejvíc sexy muž podle magazínu People, vtipný sympaťák Ryan Reynolds spolu začali chodit v roce 2007. V září 2008 pak byla svatba. Herecké manželství, které mělo našlápnuto směle konkurovat svazku Angeliny Jolie a Brada Pitta, ale vydrželo jen do loňského roku. Pár se údajně rozešel v dobrém, důvodem rozvodu bylo dlouhé odloučení kvůli pracovním závazkům.

Julia Robertsová a Lyle Lovett

Délka manželství: 21 měsíců

Foto: Profimedia.cz

Julia Robertsová a Lyle Lovett

Herečka Julia Robertsová si v roce 1991 málem vzala herce Kiefera Sutherlanda, pravděpodobně kvůli jeho údajnému románku se striptérkou mu ale dala košem pouhé tři dny před jejich svatbou. O dva roky později se poprvé vdala za o deset let staršího country zpěváka Lyla Lovetta, kterého předtím znala pouhé tři týdny. Lyle jezdil koncertní turné, Julia byla právě na pracovním vrcholu. Děti, které oba chtěli, nepřišly a pár nakonec žil odděleně. Manželství skončilo v březnu 1995. Oba jsou prý dodnes skvělými kamarády.

Renée Zellwegerová a Kenny Chesney

Délka manželství: 7 měsíců

Foto: Profimedia.cz

Renée Zellwegerová a Kenny Chesney

Herečka Renée Zellwegerová a americký country zpěvák Kenny Chesney se potkali v roce 2005 a své "ano" si řekli už o pět měsíců později. Rozvedli se po sedmi měsících. Jako důvod Renée uvedla "podvod", což byl důvod k širokým spekulacím médií. Herečka nakonec vysvětlila, že šlo jen o formální důvod a skutečnou příčinou rozpadu manželství bylo vzájemné nepochopení.

Drew Barrymoreová a Tom Green

Délka manželství: 5 měsíců

Foto: Profimedia.cz

Drew Barrymorová a Tom Green

Herci spolu začali chodit na začátku roku 2000, svazek byl spojen v roce 2001. Už o necelých šest měsíců později ale Tom požádal o rozvod. Pár za nedlouhou dobu svého soužití vydržel zápas s Tomovou rakovinou varlat a těsně utekl před požárem jejich domu za tři milióny dolarů. Tom po rozvodu řekl: "Drew je úžasná žena, miluji ji moc. Přál bych si, aby naše manželství bylo fungovalo."

Charlie Sheen a Donna Peeleová

Délka manželství: 5 měsíců

O Charliem Sheenovi se ví, že je horká hlava a tak nepřekvapí, že si v roce 1995 vzal modelku Donnu Peeleovou po pouhých šesti týdnech chození. Potkali se při natáčení reklamy na cigarety. Manželství nevydrželo ani půl roku. Charlie k tomu prý řekl jen: "Koupíte si auto a ono se porouchá."

Jennifer Lopezová a Cris Judd

Délka manželství: 4 měsíce

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez a Cris Judd

Asi tři měsíce poté, co se v září roku 2001 vzali, prohlásila Jennifer o Crisovi: "Jeho láska je to, co potřebuji ze všeho nejvíc." Pár se seznámil na natáčení klipu k písni JLo "Love Don't Cost a Thing". Na svatbě měli 170 hostů. O měsíc později podala zpěvačka a herečka žádost o rozvod pro nepřekonatelné rozdíly. O sedm měsíců později byl rozvod dokončen. Oba zůstali přáteli.

Pamela Andersonová a Kid Rock

Délka manželství: 4 měsíce

Foto: Profimedia.cz

Pamela Andersonová a Kid Rock

Po bouřlivém manželství s Tommy Leem si Pamela Andersonová řekla své "ano" s dalším rockerem, Kid Rockem. Na sobě měla jen bikiny, obřad se totiž odehrál na palubě lodi v Saint Tropez a byl právě konec července (2006). Pamela požádala o rozvod o necelé čtyři měsíce později. Důvodem byly "nepřekonatelné rozdíly". Pár spolu chodil už mezi lety 2001 a 2003, kdy se dokonce zasnoubil.

Colin Farrell a Amelia Warnerová

Délka manželství: 4 měsíce

Foto: Profimedia.cz

Colin Farrell a Amelia Warnerová

Věčný starý mládenec a bouřlivák Colin Farell měl v roce 2001 slabou chvilku a myslel si, že se usadí. Po půlroční známosti si potají vzal herečku, zpěvačku a textařku Amelii Warnerovou. Když se vztah po čtyřech měsících rozpadl, tvrdil, že byl příliš mladý a svatba byla unáhlená. Spekulovalo se ale o tom, že skutečnou příčinou rozchodu byly jeho zálety.

Nicolas Cage a Lisa Marie Presleyová

Délka manželství: 107 dní

Foto: Profimedia.cz

Nicolas Cage a Lisa Marie Presleyová

Byl posedlý Elvisem, ona byla Elvisova dcera. To asi stačilo Nicolasovi, aby si v srpnu 2002 vzal tajně na Hawai Lisu Marii Presleyovou. Všichni, včetně Nicolase byli překvapení, že se o tři měsíce později manželství rozpadlo. Lisa později řekla, že manželství bylo "velký omyl".

Pamela Andersonová a Rick Salomon

Délka manželství: 2 měsíce

Foto: Profimedia.cz

Pamela Andersonová a Rick Salomon

Po neúspěšných svazcích s Tommy Leem a Kid Rockem řekla potřetí své "ano" filmovému producentovi, majiteli on-line stránek s hazardními hrami a bývalému manželovi herečky Shannen Dohertyové Rickovi Salomonovi. Stalo se tak 6. října 2007 v jednom z hotelů v Las Vegas během přestávky mezi dvěma hereččinými vystoupeními. Už 14. prosince téhož roku ale Pamela požádala o rozvod. Pár spolu před svatbou kamarádil 15 let.

Drew Barrymoreová a Jeremy Thomas

Délka manželství: měsíc

Jen pár týdnů trvalo manželství sladké herečky Drew Barrymoreové a majitele baru Jeremyho Thomase. Vzali se v 20. března roku 1994 a rozvedli se 28. dubna téhož roku. Drew si z krátkého svazku zřejmě moc ponaučení nevzala, neboť o pár let později absolvovala jen pětkrát tak dlouhé manželství s Tomem Greenem.

Eddie Murphy a Tracey Edmondsová

Délka manželství: 2 týdny

Foto: Profimedia.cz

Eddie Murphy a Tracey Edmondsová

Lamač srdcí a filmová producentka spolu začali chodit v roce 2006. "Vzali" se první den roku 2008 na soukromém ostrově poblíž Bora Bora. Obřad byl spirituální a pár plánoval po návratu uzavřít svazek i formálně. K tomu ale už nedošlo. Pár se rozhodl zůstat pouze přáteli.

Denis Rodman a Carmen Electra

Délka manželství: 9 dnů

Foto: Profimedia.cz

Denis Rodman a Carmen Electra

V listopadu 1998 se spojila hvězda seriálu Pobřežní hlídka Carmen Electra s hvězdou NBA Denisem Rodmanem. Ten po týdnu podal návrh na anulaci s tím, že musel být duševně nemocný, když přednesl slib. Pár ještě v únoru oznámil, že jsou šťastně oddáni, ale žijí odděleně. Manželství pak bylo zcela rozvedeno po pěti měsících.

Britney Spearsová a Jason Alexander

Délka manželství: 55 hodin

Foto: Profimedia.cz

Britney Spearsová a Jason Alexander

Britney Spearsová si vzal kamaráda z dětství Jasona Alexandra během divoké noci v Las Vegas v roce 2004. Nevěsta měla na sobě roztrhané džíny a bílou baseballovou čapku. Po 55 hodinových líbánkách zpěvaččini právníci zabojovali a manželství bylo zrušeno. Popová hvězdička Britney pak prohlásila, že celá věc byla jen vtip.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám