Hlavní obsah

Nejhloupější nápady, kterými chtějí muži oslnit svou vyvolenou

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od nepaměti se muži snaží všemi možnými způsoby zaujmout potenciální partnerku. Někdy vyplodí opravdu něco zajímavého, vícekrát se ale stává, že ve snaze zaujmout naprosto přestřelí a místo oslnění se spíše ztrapní.

Foto: Profimedia.cz

Vypracovaná postava je pro ženy jistě velmi přitažlivá, nošení upnutých triček či tílek, aby se svaly co nejvíce zvýraznily, už tak ne.

Článek

Podíváme-li se na akt seznamování zblízka, hloupostí nadělali muži i ženy během seznamování opravdu dost. Možná je to tím, že čím víc se bojí zklamání, tím víc se snaží uspět, a o to víc pak vznikají opravdu nepříjemné a trapné situace.

Celé kouzlo úspěšného seznamování přitom tkví v jednoduchosti a hlavně musí být člověk sám sebou. Jak se začne jednou přetvářet a dělat ze sebe něco, čím ve skutečnosti není, úspěch se automaticky začne vzdalovat.

Podívejte se s námi na přehled "nejhloupějších nápadů", kterými se muži snaží často oslnit, ale většinou mají zaděláno jen na pořádný průšvih.

Dodávají si kuráž pitím

Je sice pravda, že "kapka" alkoholu může i nesmělé jedince trošku popostrčit a dodat jim odvahu při seznamování, ale vězte, nic se nemá přehánět. Na počátku večera sice můžete dámu svých snů naprosto oslnit, pokud to ale završíte hlasitým zvracením kdesi u silnice, případně pozvracíte-li své vyvolené nové boty, vězte, že všechny dobré skutky budou zapomenuty a vám zůstane jen z ostudy kabát.

Pozvánka na výstavu

Zájem o kulturní dění je jistě věc chvályhodná, ne ale za každou cenu. Pokud alespoň trošku víte, o čem daná výstava je, můžete strávit příjemné odpoledne či večer. Jestliže vám ale dané téma výstavy zhola nic neříká, a například malování vám přijde jen pro hlupáky, pak takový nápad raději hned zavrhněte dřív, než ze sebe uděláte naprostého hlupáka.

Lhaní a přetvářka 

Tak třeba počet partnerů - tajit nebo říci pravdu? Některé malé lži jsou dokonce "vhodné", rozhodně ale nelžete o důležitých věcech. Jakmile by se totiž provalila skutečná pravda, omluvy a vysvětlování už nemusí pomoci.

To samé platí o přetvařování, které ženy přímo odpuzuje. Jste stydlivý? No a co. Ženy spíše ocení vaše přirozené vystupování, než to, že se budete snažit hloupě vyrovnat okolním "suverénům".

Adrenalinové sporty

Jste-li celoživotním vyznavačem adrenalinových sportů a jste si jisti, že vaše vyvolená je na tom stejně, pak může být zajímavým zážitkem pro oba třeba společný bungee jumping, nebo společné lezení po horách. Pokud ale takový návrh vzejde jen z toho, že se chcete předvést jako naprosto nebojácný typ, není to to pravé. Trapná situace pak může být tím nejlepším závěrem, v horším případě můžete skončit se zraněním někde v nemocnici.

Vaření

Je to docela logické, neumíte-li vařit, může jakákoli snaha dopadnout velmi zle. Pokud to umíte, raději se přesvědčte, zda vaše vyvolená opravdu bude jíst to, co uvaříte. Vegetariánka se asi nebude moc rozplývat nad smaženým kuřetem nebo tříchodovým masitým menu.

Foto: Profimedia.cz

Vlastnoručně připravená večeře může ženu oslnit pouze tehdy, umí-li muž opravdu vařit. V opačném případě to snad ani není radno zkoušet.

Rádoby muzikant

Na tom, že se chcete naučit hrát na nějaký nástroj, nebo být slavným muzikantem, není nic špatného. Musíte být ale ve svém pohledu realista. Pokud si tedy myslíte jen vy, že jste ve hraní na kytaru opravdu dobrý, může to být zádrhel. Případné pořádání "rádoby koncertu", abyste svou milou oslnil, tak může skončit naprostým fiaskem.

Ženy a auta

Zapomeňte na to, že každá žena automaticky ocení, když se jí budete snažit udělat z jejího motorového miláčka vybavenou "superkáru" podle poslední módy. Tohle většinu žen opravdu nebere. Kromě zbytečně vynaloženého času při "přestavbě" jejího vozu se tak už asi ničeho jiného nedočkáte.

Tetování

Decentní tetování mající ne příliš specifický význam může být i pěkné. Pokud si ale chcete nechat na paži či kamkoli jinam vytetovat jméno své přítelkyně, dobře si to rozmyslete. Nejen, že to nemusí přítelkyni nadchnout natolik, jak byste čekali, ale v případě rozchodu se budete takového "nechtěného" pozůstatku jen těžko zbavovat.

Foto: Profimedia.cz

Vytetování jména své vyvolené je podle mužů možná docela dobrý nápad, ženy to už tak neoceňují.

Upnutá trička

Vypracované mužské tělo ženy zcela určitě přitahuje, ale přespříliš upnuté tričko, nebo hůře - síťované tílko, ve kterém mají tyto přednosti ještě více vyniknout, už nikoli. Proto se takových "doplňků" raději vyvarujte.

Reklama

Související témata:

Související články

Barbie si teď může svého Kena i oholit

Samotný vzhled muže není pro ženy tak důležitý, jako ten fakt, že je muž čistý, upravený a krásně voní. Bohužel tyto jednoduché atributy čeští muži často...

Výběr článků

Načítám