Hlavní obsah

Na důkaz věrnosti nevyšla 14 let z bytu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Nejmenovaná Rumunka už čtrnáct let nevytáhla paty ze svého bytu. To vše jen proto, aby milovanému muži, který je v současné době ve vězení, dokázala, že je mu věrná.

Foto: Petra Veselá
Článek

Manžel nešťastnice byl zatčen v roce 1987 a odsouzen za vraždu dvou stařečků a za loupež na třiadvacet let do vězení. Do vypršení trestu mu nyní zbývá ještě šest let.

Když byl před čtrnácti lety dočasně na pár dní propuštěn, ztropil své manželce skandál a obvinil ji, že mu byla nevěrná.

Rumunku pak nenapadlo nic lepšího, než žárlivého manžela ukonejšit přísahou věrnosti. Čtyřicetiletá žena z rumunského města Sibiu slíbila, že dokud se muž nevrátí z výkonu trestu domů, nehne se z bytu ani na krok.

Svůj slib od té doby dodržuje na sto procent. Dohlíží na ni snacha, která se stará také o nákupy a zařizuje vše potřebné k chodu domácnosti. Podle listu Libertatea také každou noc kontroluje, zda žena tajně neopouští byt.

Reklama

Související články

Nevěrník se vydával za mrtvého

Počestně působící otec od rodiny doplatil na nevěru. Měsíc si užíval s milenkou a svým příbuzným o sobě nedal vůbec vědět. Ti ho již považovali za mrtvého....

Při odhalení nevěry je třeba brzdit emoce

Většina lidí je velmi špatně připravena na situaci, kdy se dozví o nevěře partnera. Klasická reakce, kdy podvedená manželka nebo manžel udělá svému druhovi...

Za nevěru stihl muže krutý trest

Padesátiletý Rumun Aurica Marinescu si za svou nevěru vysloužil velmi krutý trest. Když se o mužových záletech dozvěděla jeho manželka, bez váhání mu uřízla...

Výběr článků

Načítám