Hlavní obsah

Muži na sex myslí většinou jen jednou denně

– LONDÝN
Novinky, Famous

Světem letí pověra, že muži nemyslí na nic jiného než na sex. Minimálně si prý na něj vzpomenou každých sedm vteřin. Britští psychologové vyvrátili tento mýtus anonymním průzkumem, ze kterého vyplynulo, že si muži milostné scény vybavují většinou jen jednou denně a to ještě sní o své momentální přítelkyni.

Článek

Mitch Waterman společně s kolegy z Leeds University zpovídal několik tisíc mužů ve věku od osmnácti do devadesáti let. "Sexuální fantazie jsou naprosto přirozená věc. Někteří si v nich promítají věci, ke kterým by se nikdy neodhodlali, včetně sexu se zvířaty nebo dětmi," tvrdí Waterman, který především vyvrátil domněnku, že muži myslí na sex každých sedm vteřin.

Čtyřiapadesát procent mužů se sexuálně zasní pouze jednou denně, třiačtyřicet procent několikrát týdně, nebo měsíčně. Čtyři procenta nepomyslí na sex třeba ani celý měsíc. "Samozřejmě, že jsou muži, kteří myslí na sex téměř nepřetržitě, je jich ale opravdu málo."

Představy se netýkají policistek ani sestřiček...

K sexuálnímu snění se přiznává jednadevadesát procent mužů. Čím jsou starší, tím sní eroticky méně. "Zjistili jsme, že nejčastější erotickou fantazií je sex s milovanou partnerkou, takže žádné žhavé tanečnice v erotickém klubu nebo policistky," pokračuje Waterman s tím, že může jít o současnou i bývalou přítelkyni.

Devětaosmdesát procent mužů a čtyřiašedesát procent žen mezi čtyřicítkou a padesátkou sní během masturbace, čtyřiaosmdesát procent mužů přitom sní o sexu se ženou a dvěma procentům žen stačí k dosažení orgasmu pouze představy. Samotné fantazie stačí k vyvrcholení čtyřem z pěti tisíc dotázaných mužů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám