Hlavní obsah

Minulý rok byl nejtěžší, tvrdí Britka, která čeká dvaadvacáté dítě

Novinky, bok

Když se řekne velká rodina, mnozí si představí rodiče a tři čtyři nebo maximálně pět dětí. Britská „verze“ velké rodiny ale vypadá zcela jinak. Čtyřiačtyřicetiletá Sue Radfordová s manželem Noelem se těší na příchod svého dvaadvacátého potomka.

Foto: Profimedia.cz

Snímek z prosince 2018. Sue a Noel s jejich jedenadvacátým potomkem, dcerou Bonnie Raye, která měla být dle jejich slov poslední. Vše je ale nakonec jinak.

Článek

Péče o tak početnou rodinu je věčným kolotočem uklízení, praní, vaření, hlídání, učení a tak dále. Je tedy více než jasné, že to není nic jednoduchého. Jak ale dodává Sue, toto všechno zdaleka nebylo důvodem, proč byl pro ni a její rodinu uplynulý rok 2019 tím nejtěžším v životě.

Opustili je totiž dva členové rodiny – v květnu zemřel otec Sue, později pak matka Noela. Jejich odchod a smutek po nich alespoň trochu rozjasnila zpráva, že Sue, byť s manželem po narození 21. dítěte tvrdili, že už více potomků neplánují, zjistila, že je opět těhotná. Nejstaršímu synovi je třicet let, nejmladší potomek má něco málo přes rok.

Dcera by se měla narodit na jaře – po jejím narození bude počet sourozenců rozložen spravedlivě podle pohlaví, rodina bude čítat jedenáct chlapců a jedenáct děvčat.

V rodině, která má tolik dětí, je rozbalování dárků skutečně zážitek. 

„Při zpětném pohledu na uplynulý rok 2019 můžeme s přehledem říci, že byl nejtěžší. Utrpěli jsme bolestnou ztrátu a naši milovaní nám velmi chybí,“ cituje její dřívější prohlášení uveřejněné na sociální síti deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Manželé Radfordovi s většinou svých dětí v létě minulého roku v televizním pořadu Good Morning Britain.

V návaznosti na pokračující zdravotní potíže Tillie, jedné z dcer, si rovněž Sue posteskla, že se občas cítí, jako by jí život neposkytoval žádnou pauzu či prostor na odpočinek.

„Máme ale i skvělé zprávy, očekáváme nový přírůstek do rodiny,“ potvrdila ve sdělení radostnou novinu.

Po záchvatu v těhotenství ztratila paměť, manžel jí připravil krásný dárek

Zdraví

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám