Hlavní obsah

Milostný poměr v práci začíná smajlíky v emailu či smsce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manchester

Virtuální pusa v podobě smajlíku stojí podle odborníků na počátku většiny milostných poměrů na pracovišti. Přestože většina lidí to považuje za přátelské gesto, obvykle u něj nezůstane.

Foto: Profimedia.cz

Na počátku milostných vztahů na pracovišti bývají často nevinně se tvářící smajlíci v emailové komunikaci.

Článek

Smajlík vyjadřující pusu na konec svého emailu připojuje až 40 procent žen a 10 procent mužů. A to i v momentě, když komunikují skrz email se svým nadřízeným. 86 procent zaměstnanců ale tvrdí, že za tím nevidí žádný úmysl a pohlíží na to jako na naprosto nevinné gesto.

Přesto až 55 procent žen a 60 procent mužů přiznalo, že pomocí tohoto smajlíku začali konverzaci, jež časem vedla až k sexu.

"Etiketa randění skrz internet je mnohem jednodušší a přímější, než tomu je při navazování běžných vztahů. Jedinci se pomocí internetu dokážou lépe i otevřeněji vyjádřit k tomu, co chtějí a po čem touží," potvrzuje Brandon Wade ze seznamky WhatsYourPrice, která rozsáhlý výzkum provedla.

Oblíbené tvary smajlíků
POLIBEK:X:-X(K) nebo (k)x-*:-*:*:-{}
Láska, zamilovanost<3(inlove)(h) (H) (l) (L) (heart) (love)(L) nebo (l)
(L) nebo (l)

Reklama

Související články

Sedm tipů jak sbalit muže bez trapasu

Slečna či zralá žena zatouží po mužském objektu tak silně, že ho prostě musí mít. Jak to udělat, aby si jí přinejmenším všiml, pozval na rande, ale aby se...

Výběr článků

Načítám