Hlavní obsah

Matrace lásky prý povzbudí i ty nejlínější milence

Noventa Padovana

Zdá se vám vaše postel fádní a milování vás v ní už vůbec nebaví? Pak právě pro vás máme jeden tip v podobě tzv. matrace lásky. Vyvinuli ji italští designéři a je upravená tak, že usnadňuje intimní styk i v nejdivočejších polohách. Má nejen speciální pružiny, ale dokonce i nejrůznější madla a úchyty.

Článek

Než se italský výrobce nábytku Sogniflex rozhodl pro výrobu této matrace, uskutečnil důsledný průzkum v ložnicích svých zaměstnanců. A to doslova tak, že jim přikázal: „Souložte a navrhněte takovou matraci, která usnadní dovádění druhým.“

Taková sexy matrace je ale pro skutečně náruživé dvojice, které ji využijí a nebude jim vadit, že za ni v přepočtu na koruny zaplatí téměř 36 tisíc.

Většina postelí je navržena jen pro spánek

Muži asi nejvíce ocení speciální prohlubeň pro jejich kolena, kde se pohodlně zachytí a díky tomu se mohou více vlnit v bocích při souloži. Prohlubeň lze přitom snadno opět ucpat výplní.

„Matrace obsahuje speciální silné pružiny, takže i ten nejlínější milenec může do svého představení zahrnout extra vzrušující rytmy,“ popisuje výrobek jeden z designérů.

„Podle studií je nespokojeno se svým milostným životem či má nějaký problém při souloži až 70 procent mužů a žen. Já jsem chtěl vytvořit něco, co by jim pomohlo, protože většina postelí je navržena pro spaní, ne pro milování,“ dodal šéf společnosti Paolo Tonelli.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám