Hlavní obsah

Mariah Careyová zveřejňuje své erotické zážitky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

S výstřelky, jimiž si v minulosti zpestřovala sexuální život, se rozhodla pochlubit dosud poměrně zdrženlivá hvězda pop-music Mariah Careyová. Důvod je prostý. Poté, co byla v důsledku duševního zhroucení opakovaně hospitalizována na psychiatrii, se chce třiatřicetiletá zpěvačka s hlasovým rozsahem pěti oktáv opět vrátit na koncertní pódia.

Foto: Archiv CCRVM

Svatý Hostýn může v předjaří překvapit sněhovou nadílkou

Článek

V interview pro americký časopis Maxim uvedla, že jednou měla s náhodným partnerem pohlavní styk dokonce v šatníku. "Bylo to během večírku v domě mých přátel na Floridě," prozradila. Jeden z účastníků jí prý učaroval natolik, že ztratila zábrany, zatáhla ho do skříně na chodbě a tam se mu oddala. "Bylo to nesmírně vzrušující, už proto, že jsem se bála, aby nás při tom někdo z přítomných nepřistihl," přiznala.

Chytrý mediální trik

V dalším rozhovoru s reportéry zase připustila, že jí není cizí ani sex po telefonu. "Kdysi mi to vadilo, ale jeden z mých dřívějších přátel mě přesvědčil, že je to báječný způsob, jak dosáhnout sexuálního uspokojení na dálku."

Jiný z jejích milenců zase dospěl k vyvrcholení jen tehdy, když mu při aktu zpívala populární hity, jiný prý požadoval, aby mu Mariah při milování zatínala do zad své dlouhé pěstěné nehty.

"Mariah je přesvědčena, že nejlepší způsob, jak si znovu získat pozornost publika, je zveřejnit své erotické zážitky," komentují její počínání mediální experti. "Aby její chystané podzimní koncertní turné po Velké Británii neztroskotalo na nezájmu veřejnosti, je rozhodnuta vzbudit zájem o svou osobu jakýmkoli způsobem," dodávají. Připomínají také, že víc než pěveckými výkony si podobným způsobem zajišťují čelní příčky ve světových hitparádách i Britney Spearsová či nestárnoucí legendy amerického showbyznysu Madonna a Cher.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám