Hlavní obsah

Kurnikovová a Iglesias se veřejně milovali v parku

Novinky, Korzo
SANTA MONICA

Jen těžko může tenistka ruského původu Anna Kurnikovová nadále předstírat, že ji s vycházející hvězdou pěveckého nebe Enrique Iglesiasem pojí pouze platonické přátelství. Návštěvníci pláže v kalifornské Santa Monice totiž dvojici celebrit přistihli ve zcela jednoznačné situaci.

Foto: HZS Pardubického kraje

DN Krouna

Článek

Za všechno prý může opojná atmosféra babího, respektive indiánského léta. Při společné procházce po pobřeží Enrique náhle pocítil únavu a natáhl se naznak na nejbližší lavičku v parku.

Kolemjdoucí jim nevadili

"Anna využila příležitosti a vyšvihla se na něj," popisuje chování dvojice jeden z očitých svědků. "Vsunula mu jazyk mezi rty a vášnivě ho líbala."

Partner nezůstal pozadu, sevřel její zadeček do dlaní a žádostivě ho začal laskat. Náhodní kolemjdoucí, kteří jejich počínání sledovali, prominentnímu páru nijak nevadili.

"Nemáme se za co stydět," reagovali Anna i Enrique na narážky reportérů a naznačili, že dát průchod milostné touze v paprscích zapadajícího slunce bylo pro ně daleko příjemnější, než předstírat výbuch vášní v těsné kabince toalety jednoho nočního klubu, jak se o to museli svého času snažit před kamerami při natáčení klipu pro Iglesiasův song Escape.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám