Hlavní obsah

Kde v létě potkat toho pravého partnera

Novinky, das

Toužíte nalézt novou lásku a nevíte, jak na to? Pak pro vás máme hned několik tipů. Letní čas je totiž ideální pro náhodná setkání. Chce to jen maximálně využít teplého počasí pro pobyt venku.

Foto: Profimedia.cz

Knihy sbližují a odstraňují bariéry.

Článek

Při čtení knihy na lavičce v parku či pláži

Zajímavá kniha ve vaší ruce může vzbudit zájem zcela neznámého jedince. Knihy sbližují a odstraňují bariéry. Podle koučky Ronnie Ann Ryanové se velké množství párů seznámí právě díky knize.

Při venčení psa

Pejskaři spolu navazují mnohem snáze hovor než ostatní lidé, díky psovi lze navázat kontakt i s ostatními chodci bez psů. Stačí na svého mazlíčka nějakým způsobem upozornit. Místo obojku použijte zajímavý šátek nebo se svým miláčkem nahlas komunikujte.

„Jako naprostý magnet pak působí štěňata. Ta upoutají pozornost úplně každého,” upozorňuje na svém blogu koučka.

Neodmítejte žádné pozvání

I když vás na nějakou akci pozve muž, který vám nic neříká, hned neodmítejte. Stejně tak neodmítejte nejrůznější rodinné, firemní či přátelské setkání. Protože i na takových akcích můžete potkat někoho zajímavého. Čím více akcí se zúčastníte, tím více lidí potkáte, o to větší je i šance na úspěch.

Choďte na koncerty pod širým nebem

Hudba je také spojující artikl. Pokud se dokážete na koncertě odvázat, zpívat, tančit, radovat se ze života, jistě budete nepřehlédnutelní. S úsměvem na rtech pak snadno zaujmete milovníka podobného žánru, se kterým se vám bude i dobře komunikovat.

Stravujte se venku

Využívejte čas venkovních zahrádek na maximum. Dejte si venku kávu, sklenici vína či jiný drink, poobědvejte či povečeřte samy nebo s přáteli. Budete-li přitom působit přirozeně, snadno navážete oční kontakt s neznámým mužem nejen u vedlejšího stolu, ale i jdoucím kolem po ulici.

Nebraňte se skupinové turistice, cyklistice, jízdě na raftech či jinému sportu

Dalším způsobem, jak se seznámit, je vyrazit na nějaký organizovaný výlet či skupinový sport. Je to opět velmi snadný způsob, jak navázat komunikaci a mít společné téma.

Udělejte si svou vlastní letní party

Máte pocit, že je ve vašem okolí velmi málo akcí? Udělejte si svou vlastní letní party. Řekněte přátelům, ať pozvou další přátele, jen si stanovte nějakou hranici - aby se do vašeho příbytku vůbec všichni vešli.

Zajděte do knihkupectví

Bude-li nevlídné počasí, zajděte do knihkupectví. Zapomeňte na červenou knihovnu, vyberte si nějakou knihu, která by mohla zajímat i muže. Procházejte se uličkami, jako když něco hledáte a nebojte se požádat stejně tápající muže o radu.

Zajděte do kavárny

Pokud se chcete seznámit, pak v kavárně zapomeňte na telefony, iPady, notebooky a raději si vezměte do ruky nějaký časopis či knihu. Pomalu usrkávejte svou kávu a občas nadzvedněte oči od tištěných řádků a zahleďte se do prostoru.

Nebojte se navázat oční kontakt s ostatními hosty. Budete překvapená, jak i tento prostor může při hledání nového partnera zafungovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám